Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

Produse Meniu

Yaesu FTM-3200DE C4FM/FM VHF TRANSCEIVER MOBIL

Click pentru mărire
Preţ:
205,76 EUR (172,91 EUR + TVA)
Model: XAH052N028-0E
Stoc: In stoc
Rating mediu: Fără rating
Producător: Yaesu
Vă rugăm selectați limba pentru descărcarea manualului:
Owner's manual:
Cant:buc.

Descriere

Noul Yaesu FTM-3200DE este un transmițător mobil C4FM / FM VHF robust, dar compact, care asigură o putere de ieșire de până la 65 de wați pentru a asigura o comunicație stabilă pe distanțe lungi. Una dintre trăsăturile deosebite ale acestui nou transmițător mobil de excepție este difuzorul frontal al panoului, care oferă 3 wați de sunet puternic și clar; concepute pentru comunicații fără stres și plăcut - chiar și în medii zgomotoase.

În timp ce noul Yaesu FTM-3200DE este un transmițător solid și durabil, în conformitate cu duritatea mecanică legendară a lui Yaesu, încorporează și o nouă tehnologie, cum ar fi AMS (Automatic Mode Select), una dintre cele mai avansate caracteristici ale System Fusion. Modul AMS recunoaște instantaneu dacă o transmisie este digitală sau analogică și comută corespunzător modul de operare pentru a permite coexistența perfectă a utilizatorilor digitali și analogici. Transceiverul versatil FTM-3200DE folosește de asemenea funcția populară Digital Group Monitor (GM); un bun teribil care permite utilizatorilor să vadă dintr-o privire dacă membrii înregistrați ai unui grup se află în raza de comunicare.

Un LED indicator multicolor pe partea frontală a transmițătorului este, de asemenea, una dintre multele funcții practice și de dorit incluse în acest nou radio mobil. Acest LED indicator indică în mod vizibil și clar operatorului despre starea curentă a transmițătorului. De exemplu: modul de semnal recepționat este indicat de Blue (Digital) sau Green (Analog), ajutând astfel operatorul să recunoască rapid modul de recepție a semnalului.

Alte caracteristici utile incluse ca standard sunt: 220 de canale de memorie cu etichete alfabetice; Codul DSQ (Digital Squelch Code); Codificarea / decodarea codificării / decodării CTCSS / DCS cu capabilitate de divizare Tone și DCS numai; și EPCS (Operațiune îmbunătățită de redare și codificare a operațiilor). Toate acestea sunt caracteristici care îndeplinesc nevoile moderne și tradiționale ale operatorului de radio Ham.

Pachetul de configurare a caracteristicii Yaesu FTM-3200DE, foarte atractiv, a fost selectat cu grijă. O atenție deosebită pentru proiectare este siguranța că acest radio va fi acceptat pe scară largă ca un produs de comunicare ideal, dedicat operatorilor de radiotelefonie mobile care necesită o comunicare sigură în domeniul de frecvență VHF.

Yaesu FTM-3200DE caracteristici:

-              65W of Solid RF Power within a Compact Footprint

-              Modulation Modes: C4FM Digital (V/D Mode, VFR Mode*, DFR Mode), FM Analog

-              AMS (Automatic Mode Select) Function Automatically Recognizes the Signal as C4FM Digital or Conventional FM

-              Loud and Crystal Clear Front Panel Speaker with 3W of Audio Output

-              Digital GM (Group Monitor) Function

-              Bright Multi-Colored LED Mode/Status Indicator Vibrantly Shows the Transceivers' Status

-              Illuminated Microphone with Direct Frequency Entry

-              220 Memory Channels with Alpha-Numeric Tags (Maximum 8 Characters)

-              DSQ (Digital Squelch Code) Signaling Feature

-              CTCSS and DCS Encode/Decode with Split Tone and DCS Encode-Only Capability

-              Expanded Receiver Coverage: 136-174 MHz

-              Stabilitate ridicată ± 2,5 ppm TCXO inclus * 1 modul VFR nu a putut fi selectat manual ca mod de comunicare. Când primiți semnalul modului VFR de la alți transmițători, AMS comută automat modul VFR ca mod de transmisie. ("TX FM FIX", "TX DN FIX" sau "AUTO.") * 2 FTM-3200D nu acceptă conectivitate la HRI-200 ("AUTO" ca o stație de noduri WiRES-X și accesibilitate la o nodă digitală WiRES-X ca un client.

Yaesu FTM3200DE Cot:

  • DTMF Microphone MH-48A6JA
  • USB Cable
  • Mounting Bracket
  • DC Power Cord w/Fuse
  • Operating Manual
  • Safety Guide
  • Warranty Card

 

3 ani garantie!

Statiile  radioamatori pot transmite numai în benzile de radioamatori cu setarile din fabrica. Extensia frecvenței este contra cost. Vedeți produsele asociate

Frequency Range Tx 144 - 148 MHz Rx 136 - 174 MHz
Channel Step 5/6.25/10/12.5/15/20/25/50/100 kHz
Standard Repeater Shift ±600 kHz
Frequency Stability ±2.5 ppm [-4 °F to +140 °F (-20 °C to +60 °C)]
Modes of Emission F3E/F7W
Antenna Impedance 50 Ohms, unbalanced
Supply voltage 13.8 V DC ±15%, negative ground
Current Consumption (typical) Rx:less than 0.7 A, less than 0.5 A (squelched) Tx:15 A (65 W) /10 A (30 W) /5 A (5 W)
Operating Temperature Range -4° F to +140° F (-20° C to +60° C)
Case Size (WxHxD) 6.1” x 1.7” x 6.1” (154 x 43 x 155 mm) (w/o knobs)
Weight (Approx.) 2.86 lb (1.3 kg)
Transmitter
Output Power 65/30/5 W
Modulation Type F3E:Variable Reactance F7W:4FSK (C4FM)
Maximum Deviation ±5 kHz (Wide) ±2.5 kHz (Narrow)
Spurious Radiation Better than -60 dB
Microphone Impedance 2k Ohms
Receiver
Circuit Type Double Conversion Superheterodyne
Ifs 1st 47.25 MHz, 2nd 450 kHz
Sensitivity (for 12dB SINAD) 0.20 μV (Ham band, wide) 0.22 μV (Ham band, narrow)
Sensitivity (for Digital) 0.22 μV (BER 1%)
Selectivity (–6/–60dB) 12 kHz/28 kHz
Maximum AF Output 3 W @ 13.8 V, 10% THD
Rated values are at normal temperature and pressure.
Ratings and specifications are subject to change without notice.

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Produse care v-ar putea interesa

Informație
ANICO Blog
Un mini computer, este suficient pentru a „vorbi” despre un receptor SDR!

 

Fiind destul de ieftine și puternice, aceste microcomputere s-au dovedit a fi un instrument popular de bricolaj pentru radioamatori.
De asemenea, SDRplay a creat un mic fișier de imagine pe care tocmai l-am copiat pe un card micro SD, iar radioul de monitorizare ar putea porni.

RTLSDR vazut prin ochii unui observator SWL din ultimii 8-10 ani

Popularitatea radioului SDR a fost adusă prin introducerea versiunilor de cip RTL ale receptoarelor TV TV USB DVB-T din Ungaria în perioada 2012-2013. La acel moment, aceste dispozitive nu au putut fi obținute acasă, iar cumpărătorii SDR au fost nevoiți să le comande din China. De atunci, situația din Ungaria s-a schimbat foarte mult.

Prezentarea noului transceiver digital de 5W cu dublă bandă - Yaesu FT3DE!

Noul Yaesu FT3DE oferă o putere fiabilă de 5W de putere RF, în design compact și greutate redusă, de la factorul - W62mm x H100mm x D32.5mm / 282g. Setările de economisire a puterii bateriei sunt disponibile pentru fiecare bandă de frecvență cu un nivel de putere de ieșire TX (5W / 2.5W / 1W / 0.3W) selectabil individual. Chiar și într-un corp compact, utilizatorul poate beneficia de o calitate sonoră și clară a vocii C4FM de la 700mW de putere audio. Funcționarea reală cu două benzi (V + V, U + U, V + U, U + V) este disponibilă cu două receptoare independente, iar FT3DR / E suporta simultan monitorizarea digitală C4FM atât pentru benzile A și B (C4FM / ).

SDRplay are plăcerea de a anunța astăzi lansarea versiunii SDRuno v1.3.

SDRplay are plăcerea de a anunța astăzi lansarea versiunii SDRuno v1.3. Acesta este un upgrade major la SDRuno, care adaugă o serie de caracteristici noi importante și este destinat tuturor modelelor RSP (RSP1, RSP1A, RSP2, RSP2pro și RSPduo)

Funcția PDN (Portable Digital Node) pentru FTM-400 și FTM-100

Suntem incantati sa va informam ca functia PDN (Portable Digital Node) pentru seriile FTM-400 si FTM-100 este acum disponibila. Acest firmware este acum disponibil pe site-ul oficial Yaesu: http://www.yaesu.com

Facebook