Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

Produse Meniu

ZTE eCHAT E700 POC IP TRANSCEIVER

Click pentru mărire
Preţ:
499,80 EUR (420,00 EUR + TVA)
Model: E700
Stoc: In stoc
Rating mediu: Fără rating
Producător: ZTE
Cant:buc.
Imagini suplimentare

Descriere

eChat E700 marca ZTE este similar cu un smartphone, dar este un transceiver profesional în bandă largă PoC IP. Ecranul LCD mare simplifică gestionarea funcțiilor Android. Cu forma rotunjită, protecția IP54, carcasa robustă și rezistentă la abraziune, transceiverul eChat E700 PoC IP poate fi utilizat în mod sigur în orice segment industrial. Bateria de 4000 mAh va dura mai multe zile lucrătoare. Transceiver-urile tehnologiei eChat PoC se conectează la un server eChat central - operat de compania noastră - prin intermediul unei cartele SIM mobile sau a unei rețele Wifi, astfel, acoperirea națională și chiar internațională poate fi oferită fără radio profesionale și repetoare costisitoare.

ZTE eChat E700 PoC IP avantaje transceiver:

 • Secure Range - Funcționează în orice circumstanțe, transceiver-urile PoC vor oferi o gamă fiabilă pentru rețelele de telecomunicații.
 • Acoperire - Conectați-vă sistemul radio la programul dispecer și ajungeți la mai mulți membri ai echipei, indiferent de zonă, printr-un singur software.
 • Aparate industriale - Protecție și rezistență IP ridicate, baterii de mare capacitate care pot funcționa în siguranță în cele mai grele condiții.

ZTE eChat E700 PoC IP caracteristici transceiver:

 • Mic și ușor, ușor de transportat
 • Radio inteligent cu aplicații de operare Android și masă
 • Sunet puternic și clar, baterie de capacitate mare
 • Încredere ridicată în mediu accidentat

ZTE eChat E700 PoC IP continut pachet standard:

 • 1 buc. Eceptor PoC E700
 • 1 buc. Baterie (4000 mAh)
 • 1 buc. Adaptor de alimentare cu priză UE
 • 1 buc. Cablu USB

Prețul produsului include costul licenței de un an. Pentru mai multe taxe și costuri legate de produsele și serviciile eChat, vă rugăm să verificați următorul document: eChat services fees.pdf

ZTE eChat E700 PoC IP paramentrii transceiver:

Network Wifi, 2G/3G/4G, public LTE (TDD:B38 / B39 / B40 / B41; FDD:B1 / B3 / B20 / B28) (Support LTE/WCDMA/GSM, Support LTE FDD:B1/B3/B20/B28, Support LTE TDD:B38/B39/B40/B41, Support WCDMA:B1/B8, Support GSM:B3/B8)
Size ( H×W×D ) 136×66×20.5mm ( Without Antenna )
Weight < 250g ( With Antenna and Battery )
Body Material Dual Injection With Soft and Hard Plastics
Dispaly 4.0’LCD,800×480
Keyboard PTT,Power,Volume×2,SOS
Battery 14.8Wh(4000mAh,3.7V)
Interface Micro USB Connector,3.5mm Audio Jack
OS Android 7.0
Chipset Quad A53 Processor
Memory ( RAM+ROM ) 2GB+16GB
External Memory Support TF,up to 128G
Camera Rear:13M Pixels,with flash, AF,CMOS; Front:5M Pixels,CMOS
Bluetooth BT 2.1 + EDR / 4.0
WLAN WiFi 802.11b/g/n,2.4G,Support WiFi hotspot
Location Support GPS/Glonass/AGPS

Youtube video

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Informație
ANICO Blog
Opinia bloggerului nostru despre Wouxun KG-UVN1

Radioul a apărut în oferta de la Wouxun la începutul lui 2019. Cu toate acestea, a ajuns aici în Ungaria abia în martie 2020.
Pe baza mulților mei ani de experiență, nici măcar nu mă deranjează că nu a apărut un dispozitiv nou in mână. De ce ? Când testați radiouri în zadar în mod comercial, este sigur că va fi ceva de perfecționat pe firmware. Pe de altă parte, un așa-numit radio „matur” de 1 an este sigur că este bine utilizat și nu trebuie să căutați imediat o actualizare a firmware-ului sau să setați un meniu enervant și plin de bug-uri.
Cred că a meritat acest an de așteptare până când a ajuns și radioul aici

Webinarii SDRplay și recenzii video

We are informing you about some news from SDR World: about SDRplay's series of webinars, and about lots of video reviews.

What's new in the SDR world V-am arătat deja unul dintre ultimele noastre produse favorite: noul SDRPlay RSPdx. Acum puteți auzi și citi părerea altora despre asta - de data aceasta în engleză.
Un mini computer, este suficient pentru a „vorbi” despre un receptor SDR!

 

Fiind destul de ieftine și puternice, aceste microcomputere s-au dovedit a fi un instrument popular de bricolaj pentru radioamatori.
De asemenea, SDRplay a creat un mic fișier de imagine pe care tocmai l-am copiat pe un card micro SD, iar radioul de monitorizare ar putea porni.

RTLSDR vazut prin ochii unui observator SWL din ultimii 8-10 ani

Popularitatea radioului SDR a fost adusă prin introducerea versiunilor de cip RTL ale receptoarelor TV TV USB DVB-T din Ungaria în perioada 2012-2013. La acel moment, aceste dispozitive nu au putut fi obținute acasă, iar cumpărătorii SDR au fost nevoiți să le comande din China. De atunci, situația din Ungaria s-a schimbat foarte mult.

Facebook