Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

FT-991 – Modificare de pret si iesirea din fabricatie a produsului

07.09.2016 13:21:00
FT-991 – Modificare de pret si iesirea din fabricatie a produsului

Multumim pentru interesul Dvs. acordat  produselor Yaesu. Va prezentam FT-991A cu un nou Dynamic Real-Time Spectrum Scope si Multi-Color Waterfall Display, special concepute pentru o stimulare mai placuta a ochiului. Credem ca acest model nou de transceiver cu acoperire larga va fi acceptat cu placere  si entuziasm de catre clientii nostrii.

Concomitent cu introducerea noului model FT-991A, va informam ca modelul anterior FT-991 va iesi din fabricatie. Pentru o tranzitie mai usoara catre modelul nou, Yaesu va transmite distribuitorilor noul pret promotional pentru modelul FT-991. Credem ca acest pret va fi unul atractiv pentru clientii nostri. Deasemenea va aducem la cunostiinta ca stocurile pentru modelul FT-991 sunt limitate in acest fel se va aplica regula primul venit, primul servit.

Va informam ca in curand vom anunta un  program de upgrade hardware, optional  pentru modelul FT-991 care va include Dynamic Real-Time Spectrum Scope si Multi-Color Waterfall Display. Pentru Yaesu este foarte importan ca toti clientii sa fie multumiti iar acest program de upgrade optional va fi acceptat de catre acestia.

Pentru mai multe informatii detaliate va rugam sa asteptati comunicatul nostru official.

 Anico Romania

Etichete legate de conținut: Yaesu