Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

Radiouri profesionale

Angajații dvs. comunică cu ajutorul telefoanelelor mobile sau utilizează sisteme vechi de transceivere? Avem o soluție mai eficientă ...

În unele companii, schimbul de informații între angajați este adesea nerezolvat, aceștia folosesc de obicei telefoane mobile, deci nu există posibilitatea de a comunica între grupuri. De ce companiile productie lider de piață, companiile de logistică, hotelurile și profesionistii din sectorul guvernamental aleg transmițătoare industriale? Statii radio profesionale bidirectionale.

Radiouri profesionale

Comunicarea rapidă între angajați este esențială în viața de astăzi, care poate fi realizată mai ușor cu aparatele de radio profesionale bidirectionale.

Un sistem de emisie-recepție bine structurat permite oamenilor să-și facă treaba mai eficient, productiv și sigur de la producători la guvern, în fiecare sector. Nimic nu poate concura cu viteza comunicației radio bidirecționale, în principal dacă este nevoie de un răspuns rapid sau de un apel imediat de urgență. Această soluție permite comunicarea în timp real între membrii echipei sau diferite grupuri în care niciun factor extern și perturbator nu va afecta schimbul de informații. Rezultatul este:

ipari adóvevők lehetséges eredménye

De ce este util să treceți la comunicarea radio bidirecțională în diferite industrii?

 

VIDEOURI PENTRU DIFERITE SECTOARE

Video producător

Cum ajută statiile profesioniste angajații din sălile de producție să comunice rapid și inteligibil?

Video logistică

De ce sunt utile emițătoarele profesionale pentru companiile de logistică?

Video HORECA 

Consultați cele mai recente transmițătoare din categoria premium dezvoltate direct pentru sectorul HORECA.

ipari adóvevők lehetséges eredménye

De ce trebuie să încercați transmițătoare profesionale?

Comunicarea rapidă între angajați este esențială în viața de astăzi, care poate fi realizată mai ușor cu aparatele de radio profesionale cu două sensuri.

În plus, transmițătoarele profesionale sunt mai durabile, au o calitate a sunetului mai bună și există câteva beneficii în plus față de telefoanele mobile:

Radiouri profesionale
bidirectionale

   

Comunicare cu
telefoane mobile

Ora de configurare
a apelului

5/5 3/5

Ora de configurare
a apelului

Nu depinde de
condițiile externe

5/5 4/5 Nu depinde de 
​condițiile externe

Durabilitate

5/5 3/5

Durabilitate

Durata de viață
a bateriei

5/5 2/5 Durata de viață 
​a bateriei

Funcționare
fără defecte

5/5 3/5 Funcționare 
​fără defecte

Calitatea sunetului

5/5 3/5

Calitatea sunetului

  • posibilitatea comunicării în grup
  • protectie anti praf, șoc, impermeabil, ATEX
  • capacitate mare a bateriei, până la 16-20 de ore de funcționare
  • comunicare închisă, fără persoane din exterior în conversație
  • chiar și autonomie nelimitată grație transmițătoarelor bazate pe internet
  • transmisie audio rapidă, clara, independentă de un furnizor extern de servicii
  • mii de accesorii pentru o purtare si folosire confortabilă
  • Caracteristici inovatoare precum noi: funcția Transmit Interrupt, care vă permite să acordați prioritate instantaneu canalelor de comunicare. Setările Man Down și Lone Worker solicită automat ajutor atunci când angajatul afectat este în pericol și nu poate comunica. Cu funcția Localizare Urmărire, puteți monitoriza mișcarea vehiculelor, dispozitivelor și utilizatorilor în timp real.

„Sunt interesat de transmițătoare profesionale. Ce ar trebuii să fac? ”

În cazul unei cereri de ofertă: vă rugăm să descrieți exact unde și în ce circumstanțe, în ce scop doriți să utilizați transmițătoarele, dacă nu utilizați deja un astfel de dispozitiv. Este posibil să recomandăm un transmițător demo înainte de cumpărare pentru a ne asigura că dispozitivul funcționează în acel mediu. Dacă ați cumpărat deja un transceiver și doriți să extindeți cantitatea, scrieți-ne ce tip este, funcționează pe frecvența UHF sau VHF și ce baterie mAh ați dori să cumpărați pentru acesta.