Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

Motorola Statii POC IP profesionale

Indiferent dacă serviți oameni sau îi salvați ... Motorola WAVE face posibilca echipele dvs. din teren sau de la birou, să comunice și să colaboreze eficient prin voce și date - în siguranță, în mod sigur și în timp real - indiferent de rețea , purtător sau dispozitiv. Sistemul de bandă largă Motorola WAVE PoC IP permite comunicarea interoperabilă push-to-talk (PTT) pe rețelele și dispozitivele de bandă largă și radio, astfel încât informațiile critice, sensibile la timp, curg rapid și în siguranță între lucrătorii și echipele mobile. Fie pe un smartphone, radio, computer sau telefon fix, personalul dvs. se poate conecta instantaneu și în siguranță cu Motorola WAVE.

Sortare după:

MOTOROLA WAVE LICENTA PENTRU APLICATIE MOBIL / 1 AN

Cod articol: GMLN5547A
99,96 EUR
Comanda unicat

Push-To-Talk (PTT) nu mai este disponibil doar pentru radiouri cu două sensuri. Comunicarea de grup poate include acum cei care se bazează pe smartphone-uri și dispozitive de bandă largă, precum și radio cu două sensuri. WAVE este un serviciu de abonare pentru comunicații multimedia indentent de purtător, care conectează instantaneu echipa la apăsarea unui buton. Cu licența pentru aplicația Motorola Wave, puteți transforma smaertphone-ul într-un dispozitiv PTT și puteți lăsa toată lumea să facă parte din conversație (prețul este de 1 an). Obțineți viteza și simplitatea PTT cu posibilitatea de a partaja informații multimedia la o simplă apăsare de buton. Obțineți toate nevoile dvs. de comunicare de grup într-o singură aplicație ușor de utilizat pentru telefoanele și tabletele Android și iOS.

MOTOROLA WAVE LICENTA TLK100 POC RADIO / 1 AN

Cod articol: GMLN5543A
214,20 EUR
Comanda unicat

Licență Motorola Wave pentru transceiver Motorola TLK100 Poc valabilitate 1 an. Transceiver-urile Motorola Wave TLK100 PoC vor funcționa numai cu achiziționarea acestei licențe. Licența asigură că transceiverul PoC se va conectează perfect la un server central operat de Motorola prin rețeaua de internet.

MOTOROLA WAVE TLK 100I POC TRANSCEIVER

Cod articol: HK2119A
391,51 EUR
In stoc

Combining the broad coverage of a Europe-wide cellular network* with the ease of two-way radio communications, the WAVE radio gets your team connected fast. Keep employees connected and accountable with crisp, clear audio and location tracking in a rugged, compact form factor. Maximise efficiency with single-button push-to-talk and long battery life. And improve focus without a distracting screen to get in the way.

Forget building or maintaining a costly radio infrastructure. Get your team up and running quickly by deploying Europe-wide* push-to-talk without the need for costly or time-consuming spectrum licensing or manual programming. You can even use the WAVE radio with your current compatible two-way radio systems and smartphones.