Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

FTDX101 din seria HF + 6m

FTDX101 din seria HF + 6m

Suntem încântați să vă prezentam cateva informații detaliate despre transmițătoarele FTDX101 din seria HF + 6m - FTDX101MP cu putere de ieșire de 200W și FTDX101D cu putere de ieșire de 100W. Ambele transceivere au aceleași caracteristici principale, utilizând cea mai recentă tehnologie SDR.

Câteva dintre caracteristicile extraordinare sunt enumerate mai jos:

  • Performanță superbă și uimitoare dincolo de performanța dinamică chiar și în situația actuală a benzilor aglomerate
  • Filtru de acoperire de 9MHz dacă produce un factor de formă excelent 400MHz HRDDS (sintetizator digital direct de înaltă rezoluție)
  • Hybrid SDR: Direct Sampling & NBW (Bandwidth Narrow Bandwidth)
  • SDR Receptie dual complet independenta
  • High-Q VC Tuning Front-End YAESU renumit sistem de reducere a interferențelor
  • Ecran color de precizie cu panou tactil mare Ecran de cascadă 3DSS (Spectrum Stream Three Dimension)
  • Indicatorul Bandă activă, cu iluminare LED a benzii de operare, permite modificarea rapidă a benzii MPVD (VFD extern multifuncțional) oferă cadranul Sub VFO, funcționarea Clarificatorului, reglarea VC-TUNE, reglarea fină VFO sau o funcție CS
  • Tasta de reglare principală pentru controlul frecvenței principale și sub-bandă include un dial exterior pentru clarificator, tuning VC, reglaj fin sau setări personalizate

După cum vă amintiți, numele "101" vine de la seria legendară-best-seller FT-101. Cu toată puterea sa, YAESU a produs acest transmițător nou HF pentru a continua tradiția de înaltă calitate cunoscută din seria originală 101. Noul FTDX101D va fi sigur că va satisface varietatea multor exigențe ale entuziaștilor de radio amatori și va contribui la afacerea dvs. în viitor.

Etichete legate de conținut: hír Yaesu