Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

Produse Meniu

FTDX101 din seria HF + 6m

FTDX101 din seria HF + 6m

Suntem încântați să vă prezentam cateva informații detaliate despre transmițătoarele FTDX101 din seria HF + 6m - FTDX101MP cu putere de ieșire de 200W și FTDX101D cu putere de ieșire de 100W. Ambele transceivere au aceleași caracteristici principale, utilizând cea mai recentă tehnologie SDR.

Câteva dintre caracteristicile extraordinare sunt enumerate mai jos:

  • Performanță superbă și uimitoare dincolo de performanța dinamică chiar și în situația actuală a benzilor aglomerate
  • Filtru de acoperire de 9MHz dacă produce un factor de formă excelent 400MHz HRDDS (sintetizator digital direct de înaltă rezoluție)
  • Hybrid SDR: Direct Sampling & NBW (Bandwidth Narrow Bandwidth)
  • SDR Receptie dual complet independenta
  • High-Q VC Tuning Front-End YAESU renumit sistem de reducere a interferențelor
  • Ecran color de precizie cu panou tactil mare Ecran de cascadă 3DSS (Spectrum Stream Three Dimension)
  • Indicatorul Bandă activă, cu iluminare LED a benzii de operare, permite modificarea rapidă a benzii MPVD (VFD extern multifuncțional) oferă cadranul Sub VFO, funcționarea Clarificatorului, reglarea VC-TUNE, reglarea fină VFO sau o funcție CS
  • Tasta de reglare principală pentru controlul frecvenței principale și sub-bandă include un dial exterior pentru clarificator, tuning VC, reglaj fin sau setări personalizate

După cum vă amintiți, numele "101" vine de la seria legendară-best-seller FT-101. Cu toată puterea sa, YAESU a produs acest transmițător nou HF pentru a continua tradiția de înaltă calitate cunoscută din seria originală 101. Noul FTDX101D va fi sigur că va satisface varietatea multor exigențe ale entuziaștilor de radio amatori și va contribui la afacerea dvs. în viitor.

Etichete legate de conținut: hír Yaesu
Informație
ANICO Blog
Un mini computer, este suficient pentru a „vorbi” despre un receptor SDR!

 

Fiind destul de ieftine și puternice, aceste microcomputere s-au dovedit a fi un instrument popular de bricolaj pentru radioamatori.
De asemenea, SDRplay a creat un mic fișier de imagine pe care tocmai l-am copiat pe un card micro SD, iar radioul de monitorizare ar putea porni.

RTLSDR vazut prin ochii unui observator SWL din ultimii 8-10 ani

Popularitatea radioului SDR a fost adusă prin introducerea versiunilor de cip RTL ale receptoarelor TV TV USB DVB-T din Ungaria în perioada 2012-2013. La acel moment, aceste dispozitive nu au putut fi obținute acasă, iar cumpărătorii SDR au fost nevoiți să le comande din China. De atunci, situația din Ungaria s-a schimbat foarte mult.

Prezentarea noului transceiver digital de 5W cu dublă bandă - Yaesu FT3DE!

Noul Yaesu FT3DE oferă o putere fiabilă de 5W de putere RF, în design compact și greutate redusă, de la factorul - W62mm x H100mm x D32.5mm / 282g. Setările de economisire a puterii bateriei sunt disponibile pentru fiecare bandă de frecvență cu un nivel de putere de ieșire TX (5W / 2.5W / 1W / 0.3W) selectabil individual. Chiar și într-un corp compact, utilizatorul poate beneficia de o calitate sonoră și clară a vocii C4FM de la 700mW de putere audio. Funcționarea reală cu două benzi (V + V, U + U, V + U, U + V) este disponibilă cu două receptoare independente, iar FT3DR / E suporta simultan monitorizarea digitală C4FM atât pentru benzile A și B (C4FM / ).

SDRplay are plăcerea de a anunța astăzi lansarea versiunii SDRuno v1.3.

SDRplay are plăcerea de a anunța astăzi lansarea versiunii SDRuno v1.3. Acesta este un upgrade major la SDRuno, care adaugă o serie de caracteristici noi importante și este destinat tuturor modelelor RSP (RSP1, RSP1A, RSP2, RSP2pro și RSPduo)

Funcția PDN (Portable Digital Node) pentru FTM-400 și FTM-100

Suntem incantati sa va informam ca functia PDN (Portable Digital Node) pentru seriile FTM-400 si FTM-100 este acum disponibila. Acest firmware este acum disponibil pe site-ul oficial Yaesu: http://www.yaesu.com

Facebook