Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

Produse Meniu

Laird YDA-4504 UHF Antenna 4 Dipole Array, 6/9 dB

Click pentru mărire
Preţ:
407,58 EUR
163,03 EUR (137,00 EUR + TVA)
Reducere: 60%
Perioada de valabilitate a reduceri:
06.08.2019 - 31.12.2020
Model: YDA-4504
Stoc: In stoc
Rating mediu: Fără rating
Cant:buc.

Descriere

The Antenex Folded Dipole Array is a heavy duty, gold anodized and broadband antenna of the highest quality. This high gain version is available in 1/4 wave and 1/2 wave dipole-to-mast spacing to suit your specific pattern requirements. Ideally suited for multi-coupled systems, it features internal cabling and fixed dipoles. Our antennas are well suited for harsh weather environments where the anodized finish will maintain pattern performance over time.
General Information
Manufacturer Antenex Laird
Manufacturer Part Number YDA4504
Product Name Dipole Array Antenna UHF Base
Features
Frequency 450 - 470 MHz
Center Freq Tunable
Omni Gain 6dB
Offset Gain 9dB
Dipole Bays 4

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Produse care v-ar putea interesa

Informație
ANICO Blog
Despre functionalitatea transceiverelor pe baza internetului

Tehnologia PoC (Push-to-talk over Cellular) este prezentă de ani de zile pe piața transceiverelor, dar datorită introducerii rețelei 4G și a terminalelor „inteligente” cu butoane PTT, acestea au devenit cu adevărat populare în ultimii ani.

Opinia bloggerului nostru despre Wouxun KG-UVN1

Radioul a apărut în oferta de la Wouxun la începutul lui 2019. Cu toate acestea, a ajuns aici în Ungaria abia în martie 2020.
Pe baza mulților mei ani de experiență, nici măcar nu mă deranjează că nu a apărut un dispozitiv nou in mână. De ce ? Când testați radiouri în zadar în mod comercial, este sigur că va fi ceva de perfecționat pe firmware. Pe de altă parte, un așa-numit radio „matur” de 1 an este sigur că este bine utilizat și nu trebuie să căutați imediat o actualizare a firmware-ului sau să setați un meniu enervant și plin de bug-uri.
Cred că a meritat acest an de așteptare până când a ajuns și radioul aici

Webinarii SDRplay și recenzii video

We are informing you about some news from SDR World: about SDRplay's series of webinars, and about lots of video reviews.

What's new in the SDR world V-am arătat deja unul dintre ultimele noastre produse favorite: noul SDRPlay RSPdx. Acum puteți auzi și citi părerea altora despre asta - de data aceasta în engleză.
Un mini computer, este suficient pentru a „vorbi” despre un receptor SDR!

 

Fiind destul de ieftine și puternice, aceste microcomputere s-au dovedit a fi un instrument popular de bricolaj pentru radioamatori.
De asemenea, SDRplay a creat un mic fișier de imagine pe care tocmai l-am copiat pe un card micro SD, iar radioul de monitorizare ar putea porni.

Facebook