Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

Maxrad, Pctel MBS BASE ADAPTOR KIT

Maxrad
35,40 EUR (29,75 EUR + TVA)
Cant:buc.
Model: MBS
Stoc: In stoc
(1)
35,40 EUR (29,75 EUR + TVA)
Cant:buc.

Descriere

Maxrad, Pctel MBS BASE ADAPTOR KIT FOR MOBILE ANTENNAS.

PCTEL MBS base station adapter kit. The MBS adapter allows a mobile VHF or UHF antenna to be used as a base station. By providing radials, the antenna can be used in areas where a ground plane is not available. Will accept any antenna that utilizes 1-1/8 inch 18 thread mounts. Mounts on 1 to 1.75 inch outside diameter masts. Converts any 132 - 512 MHz mobile antenna into a base station.

Recenzii

4.00
1 de review-uri
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
|
04.05.2016
Mint más esetben, most is gyors és kedves kiszolgálás részese lehettem. A termékkel kapcsolatban azonban
meglepetés ért, amikor a csomagot kibontva a " bázis kit " felfogató részét megláttam. A termék ismertetője fényképről ugyanis az látható,hogy mint bármilyen más antenna esetében, itt is egy kb. 30 cm
hosszúságú csődarabra van építve az antenna fej.Hát ez nem így van, hanem egy 40x1,5 mm-es a végén 90°-ban meghajlított rozsdamentes, furatokkal ellátott lemezdarab van mellékelve a kit-hez, két darab gyors kötő bilincscsel.
Maga az antenna fej kialakítása kifogástalan ugyan, de ez a felfogatási technikai megoldás, mint lehetőség, a termék forgalmi értékét is figyelembe véve, nekem csalódást okozott.