Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

Produse Meniu

MICROHAM USB INTERFACE II

Click pentru mărire
Preţ:
95,20 EUR (80,00 EUR + TVA)
Model: INTERFACEII
Stoc: In stoc
Rating mediu: Fără rating
Producător: Microham
Cant:buc.

Descriere

MicroHAM USB Interface II include o izolare optică completă a tuturor semnalelor de comandă (control radio, CW, PTT și Squelch) și transformatoare de izolare audio de înaltă calitate, cu trimmere pentru reglarea șurubelnițelor, pentru a permite conectarea unei plăci de sunet la intrarea audio a plăcii din spate a radioului ieșire audio la nivel constant pentru utilizarea în software-ul digital sau echolink. Interfețele USB MicroHAM au suport hardware pentru radioul dvs. - nu mai aveți nevoie de convertoare de nivel suplimentar cum ar fi CT-62, IF-232, FIF-232, CT-17. Driverele includ suport pentru tastarea software-ului CW (DTR) și PTT (RTS) - nu este nevoie de interfețe suplimentare de tastare.

Interfața este potrivită pentru conectarea oricărui tip de transmițător care are un port CAT. De exemplu, Yaesu, Kenwood, Icom, Elecraft, Ten-Tec.

MicroHAM USB Interface II box contains: device, USB A/B cable, clip on ferrit rfi filter

The device is compatible with a wide range of radios, so you need to create a radio-specific cable, it is not supplied in the box. If necessary, we can manufacture these cables and you can ask for our unique quotation! Cabling and device setup can be downloaded here: http://www.microham.com/contents/en-us/d137.html

You can check the MicroHAM USB Interface II front panel layout and back panel connenctors by clicking here!

Software-ul, driver-ul și manualul de utilizare pot fi descărcate aici: http://www.microham.com/contents/en-us/d29_downloads.html

MicroHAM USB Interface II block diagram:

MicroHAM USB Interface II caracteristici:

Nu este necesar nici un port COM sau LPT, doar un port USB și o placă de sunet

Complet "Izolarea electrică a computerului <-> Radio"
- izolarea bidirecțională a transformatorului de placă de sunet și platformă
- izolare optică a tuturor semnalelor digitale -> Radio Control, CW, 2xPTT, FSK, PA de la portul USB

Port integrat de control pentru toate radiourile CI-V, FIF-232, IF-232, RS-232
- sprijinit pe deplin de Icom, Kenwood, Ten Tec, Yaesu și alte radiouri
- nu este necesar un convertor de nivel separat
- bazat pe chip FTDI

Squelch de intrare pentru semnalizarea la calculator
- două intrări, on este activat atunci când este închis la sol, al doilea atunci când sesizează de putere de 5-8V
 

MicroHAM USB Interface II specifications:

 

USB USB 2.0 Full speed , USB 1.1 compatible
Radio Port RXD, TXD, max. 57600 Bd
CW open collector, driven from DTR, max 30V/400mA
PTT open collector, driven from RTS, max 30V/400mA
FSK open collector, driven from DTR (requires EXTFSK from MMTTY)
SQL input, close to ground or high (two inputs) to activate. Wired to CTS
Dimensions W 60mm (2.4") x H 25mm (1") x D 80mm (3.2")
Weight 500 g

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Produse care v-ar putea interesa

Informație
ANICO Blog
Un mini computer, este suficient pentru a „vorbi” despre un receptor SDR!

 

Fiind destul de ieftine și puternice, aceste microcomputere s-au dovedit a fi un instrument popular de bricolaj pentru radioamatori.
De asemenea, SDRplay a creat un mic fișier de imagine pe care tocmai l-am copiat pe un card micro SD, iar radioul de monitorizare ar putea porni.

RTLSDR vazut prin ochii unui observator SWL din ultimii 8-10 ani

Popularitatea radioului SDR a fost adusă prin introducerea versiunilor de cip RTL ale receptoarelor TV TV USB DVB-T din Ungaria în perioada 2012-2013. La acel moment, aceste dispozitive nu au putut fi obținute acasă, iar cumpărătorii SDR au fost nevoiți să le comande din China. De atunci, situația din Ungaria s-a schimbat foarte mult.

Prezentarea noului transceiver digital de 5W cu dublă bandă - Yaesu FT3DE!

Noul Yaesu FT3DE oferă o putere fiabilă de 5W de putere RF, în design compact și greutate redusă, de la factorul - W62mm x H100mm x D32.5mm / 282g. Setările de economisire a puterii bateriei sunt disponibile pentru fiecare bandă de frecvență cu un nivel de putere de ieșire TX (5W / 2.5W / 1W / 0.3W) selectabil individual. Chiar și într-un corp compact, utilizatorul poate beneficia de o calitate sonoră și clară a vocii C4FM de la 700mW de putere audio. Funcționarea reală cu două benzi (V + V, U + U, V + U, U + V) este disponibilă cu două receptoare independente, iar FT3DR / E suporta simultan monitorizarea digitală C4FM atât pentru benzile A și B (C4FM / ).

SDRplay are plăcerea de a anunța astăzi lansarea versiunii SDRuno v1.3.

SDRplay are plăcerea de a anunța astăzi lansarea versiunii SDRuno v1.3. Acesta este un upgrade major la SDRuno, care adaugă o serie de caracteristici noi importante și este destinat tuturor modelelor RSP (RSP1, RSP1A, RSP2, RSP2pro și RSPduo)

Funcția PDN (Portable Digital Node) pentru FTM-400 și FTM-100

Suntem incantati sa va informam ca functia PDN (Portable Digital Node) pentru seriile FTM-400 si FTM-100 este acum disponibila. Acest firmware este acum disponibil pe site-ul oficial Yaesu: http://www.yaesu.com

Facebook