Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

Motorola CLK446 0.5 W PMR RADIO

Motorola Solutions
187,53 EUR
168,78 EUR (141,83 EUR + TVA)
Reducere: 10%
Perioada de valabilitate a reduceri: 05.02.2021 - 31.12.2021
Cant:buc.
Model: CLU0206BDLAA
Stoc: In stoc
Fără rating
187,53 EUR
168,78 EUR (141,83 EUR + TVA)
Reducere: 10%
Perioada de valabilitate a reduceri: 05.02.2021 - 31.12.2021
Cant:buc.

Descriere

Radioul CLK446 cu două sensuri al Motorola Solutions este dispozitivul elegant care face clic cu imaginea și mediul dvs. profesional. Incredibil de versatil, ușor și confortabil de purtat, este spre deosebire de orice radio portabil pe care l-ai folosit anterior.

Radio CLK446 echilibrează designul iconic cu performanțe excelente și durabilitate de zi cu zi. Cu profilul său subțire, opțiunile audio și ergonomia intuitivă, este un instrument de productivitate simplu, dar puternic. Acum, personalul dvs. poate colabora instantaneu, răspunde rapid clienților și poate ridica serviciile în întreaga companie.

Două modele sunt disponibile: 8 canale, 0,5W CLK446 îndeplinesc cerințele PMR446 pentru utilizare fără licență, iar CLK446 PLUS oferă o putere de 1W de mare putere cu 20 de canale și capacitate de repetare.

Caracteristici

Personalitate și productivitate într-unul singur
Stilul unic al CLK proiectează o imagine profesională pentru clienții tăi, fără a sacrifica performanța. Cu o gamă largă de accesorii care se pot purta, puteți atașa radioul la o lănțuie, să-l fixați pe o jachetă sau o centură sau să purtați confortabil pe încheietura mâinii sau pe braț. Ecranul LED strălucitor vă permite să vedeți informații despre stare precum canal activ, nivel de volum și multe altele în orice lumină.

Subțire și usor, redefineste radio
Am conceput CLK cu confort și întreaga versatilitate. Antena este integrată în corpul radioului pentru a reduce volumul și a menține profilul mai elegant. La numai 98 mm lungime și 13,5 mm grosime, acest radio este ușor de transportat și ușor de reținut. Însă nu vă lăsați bine să vă păcălească - ca orice radio Motorola, este construit pentru a rezista abuzurilor de zi cu zi.

Citiți afișajul LED în orice lumină
CLK are un afișaj LED strălucitor care vă permite să vedeți actualizări ale stării cheilor, inclusiv canal activ, niveluri de volum, mod de scanare și multe altele, prin simpla atingere a unui buton.

Performanță care se ridică la modul în care arată
Comunicarea cu acest radio portabil este perfectă și fără efort, de la etajul magazinului plin de viață până la coridorul liniștit al hotelului. Cu tehnologia de renume Motorola, personalul tău poate auzi și auzi fără interferențe statice sau interferențe. Puteți fi sigur că pot vorbi clar și în mod fiabil până la capetele acoperirii.
Purtați-l cum doriți
Selectați cel mai bun accesoriu pentru a-ți completa locul de muncă și stilul: trebuie doar să faceți clic pe șanț, bandă, înveliș pentru încheieturi, curea sau agrafă magnetică în priza centrală a radioului și sunteți gata de plecare. Difuzorul încorporat înseamnă că utilizatorii aud clar mesajele sau pot adăuga o serie de piese pentru o comunicare mai discretă, care nu va deranja sau nu va fi auzit de alții.

Accesați controale intuitive din mers
Comenzile ușor de utilizat de volum și meniu vă permit să efectuați modificări la setările radio, iar modificările vor fi văzute instantaneu pe afișajul LED. Marele buton push-to-talk este situat în partea din față a radioului, astfel încât este simplu
să găsească și să funcționeze chiar și fără a căuta. În plus, funcția de anunțare vocală vă ghidează cu ușurință prin meniu atunci când nu puteți vedea afișajul radio.

Funcționalitate
Interval extins de discuții: CLK446 poate comunica până la 7.400 de metri pătrați / 6 etaje. CLK 446 PLUS este compatibil cu repetitorul, permițându-vă să obțineți o acoperire și mai mare. Acoperirea reală depinde de teren și de condițiile de mediu.

 • Anunț vocal: oferă îndrumări vocale pentru a naviga ușor prin setările radio.
 • Oprire automată: se oprește automat pentru a economisi bateria dacă nu este detectată nicio activitate mai mult de două ore.
 • Tonuri de apel: alegeți între 3 tonuri de apel diferite pentru a identifica cine apelează.
 • VOX: Permite transmisiile cu voce oferind operații hands-free.
 • Software de programare pentru clienți (CPS): Personalizați prompturile vocale ale canalului și multe altele folosind software-ul gratuit de programare pentru clienți.
 • Durată de viață lungă a bateriei: oferă o durată de viață a bateriei până la 10 ore @ 0,5 W (CLK446 PLUS oferă până la 9 ore @ 1W) cu model de utilizare 5/5/90. Timpul real experimentat poate varia în funcție de modelul de utilizare.
 • Acoperire antimicrobiană: Carcasa din policarbonat dur, conține proprietăți antimicrobiene încorporate care inhibă creșterea bacteriilor și mucegaiului pe suprafețele radio.
 • De încredere și durabilitate: proiectat și testat pentru a respecta standardele militare 810 C, D, E, F și G, inclusiv șocul de temperatură, vibrațiile, temperaturile scăzute și umiditatea.

Motorola CLK446 continut colet:

 • Radio CLK446
 • Ghid de pornire rapidă CLK446
 • Manual de utilizare CLK446
 • Adaptor pentru încărcător de perete
 • PMLN7409A Încărcător cu o singură unitate
 • HKNN4014A Baterie LiIon 1300 mAh
 • Căști HKLN4529A
 • PMLN7078A clemă cu curea cu arc

Nota: Acest radio cu licență gratuită este vândut cu programarea prestabilită din fabrică. Dacă aveți nevoie să personalizați radioul cu alte setari (codurile CTCSS/DCS pe canale, modul economisire baterie , functia VOX, VOX cu întârziere, setari butoane definite de utilizator, functie de monitorizare, funcția de scanare, perioada de transmisie ) este necesar să va indreptati catre unul dintre parteneri autorizati Motorola sau să achizitionati un cablu de programare (HKKN4027) cu software-ul de programare de la noi. Costurile de programare sunt diferite la fiecare de partener. Cealaltă opțiune este să ne cereți noua să vă facem programarea dorita, înainte de expediere produselor. Anico Romania - Bartex Sport srl. Miercurea Ciuc, str. Harghita 8/11 cp.530152  Romania  Tel.0725364303 E-mail: office@anico.ro

Youtube video

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului