Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

Motorola DM1400 MOBILE PROFESSIONAL TRANSCEIVER

Motorola Solutions
302,09 EUR (253,86 EUR + TVA)
Cant:buc.
Model: MDM01QNC9JC2AN
Stoc: In stoc
Fără rating
Produse diversificate:
Frecvență:
302,09 EUR (253,86 EUR + TVA)
Cant:buc.

Descriere

Motorola DM1400 403-470 MHz 25W radio mobil profesional. Rămâneți conectat cu lucrătorii dvs., indiferent dacă livrează marfă, expediază camioane sau conduc un autobuz sau un tramvai. Radioul mobil MOTOTRBO ™ DM1400 este o soluție fiabilă și rentabilă pentru a vă menține echipa în contact, astfel încât să poată comunica, coordona și colabora pentru o eficiență și siguranță maximă. Motorola DM1400 este proiectat pentru șoferul de zi cu zi, astfel încât să vă puteți conecta fără distragere.

Acest radio mobil analogic / digital oferă toate avantajele celei mai noi tehnologii - de la o calitate audio superioară la o acoperire mai mare. De asemenea, este compatibil cu funcțiile esențiale de business MOTOTRBO ™ avansate, cum ar fi Ttransmitere întrerupe (decodează doar) pentru a acorda prioritate comunicării critice.

Modelul exclusiv analogic al Motorola DM1400 vă permite să faceți upgrade la digital cu un pachet software simplu atunci când timpul este potrivit pentru dvs. DM1400 este ușor de utilizat și oferă o comunicare clară pentru eficiența maximă a funcționării dvs. De asemenea, Motorola oferă radio mobil MOTOTRBO ™ DM1600 cu afișaj alfanumeric.

Caracteristici de radio digitale digitale Motorola DM1400:

Display Numeric - Afișare clară, simplă a numărului canalului.

Analogic / Digital - Obțineți toate avantajele digitalului, inclusiv o calitate vocală mai bună, o gamă mai bună și o durată mai bună de viață a bateriei, dar păstrați compatibilitatea cu flota radio existentă. Cu o capacitate analogică și digitală, aveți libertatea de a migra la cele mai noi tehnologii în ritmul propriu.

Numai analog - Cumpărați acum capacitatea analogică și treceți la capacitatea digitală când sunteți gata. Tot ce veți avea nevoie este o simplificare actualizare software.

Transmitere capacitate de întrerupere (numai decodare) - Permite unui supraveghetor să întrerupă o conversație DM1400 pentru a furniza o comunicare critică exact când și unde este nevoie.

Compatibil cu Radio Management Suite - Programează-ți radiile rapid și eficient, cu instrumentul Radio Management. Radiourile pot fi programate în loturi la un șablon standardizat, oferind rezultate fără erori și performanțe optimizate.

Modul direct cu capacitate dublă - Utilizați puterea standardului TDMA DMR cu 2 sloturi pentru a dubla capacitatea canalului dvs. de 12,5 kHz - fără a fi nevoie de repetor.

Evaluat IP54 - Rezistent la praf și rezistent la stropi, astfel încât să puteți lucra cu încredere în medii provocatoare.

Caracteristici de performanță radio profesioniste digitale Motorola DM1400:

Putere de ieșire

1-25W, 25-45W (VHF);
1-25W, 25-40W (UHF)

Interval de frecvență

VHF (136-174 MHz);
UHF (403-470 MHz)

Dimensiuni H x L x L: 44 x 169 x 134 mm

Greutate: 1,3 kg

Difuzor încorporat: Da

Caracteristici radio digitale profesionale mobile Motorola DM1400:

Canale: 16

Distanța canalului: 12,5, 20, 25

Întreruperea transmisiei: Da

Anunț vocal: Da

Tehnologie: Tehnologie digitală: Da

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului