Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

Motorola DP1400 136-174 MHz 5W ND ANALOG PTI302C 1400mAh NIMH battery

Motorola
278,16 EUR (233,75 EUR + TVA)
Cant:buc.
Model: MDH01JDC9JC2AN
Stoc: In stoc
Fără rating
278,16 EUR (233,75 EUR + TVA)
Cant:buc.

Descriere

Simplu și accesibil, DP1400 radio analogic / digital portabil în două direcții conectează eficient forța de muncă - și are flexibilitatea de a crește odată cu afacerea dvs. Combinând cea mai bună funcționalitate radio în două sensuri cu cea mai nouă tehnologie analogică și digitală, DP1400 este perfect pentru utilizatorii de zi cu zi care dorește să rămână conectat. Complet compatibil cu radioul de radio MOTOTRBO, DP1400 are o calitate audio superioară, o acoperire excepțională, o durată de viață îndelungată a bateriei și multe altele.tstanding coverage, long-lasting battery life and more.

Puteți alege, de asemenea, modelul DP1400 exclusiv analogic, care vă oferă o comunicare vocală excelentă astăzi, cu o cale către comunicații vocale digitale clare și clare când sunteți gata. Tot ce va avea nevoie este o simplificare actualizare software.
Whatever your needs, the DP1400 provides a simple, reliable, cost-effective communication solution to help work crews connect, coordinate and collaborate to get the job done right. Improve the efficiency of your operation with easy-to-use voice communication that’s right for you.

Caracteristici:

Analogic / Digital - Obțineți toate avantajele digitalului, inclusiv o calitate vocală mai bună, o gamă mai bună și o durată de viață mai bună a bateriei, dar păstrați compatibilitatea cu flota radio existentă. Libertatea de a migra la cele mai noi tehnologii în ritmul propriu.

Transmitere capacitate de întrerupere (numai decodare) - Permite unui supraveghetor să întrerupă un utilizator DP1400 pentru a furniza o comunicare critică exact când și unde este nevoie.

Compatibil cu Radio Management Suite - Programează-ți radiile rapid și eficient, cu instrumentul Radio Management. Radiourile pot fi programate în loturi la un șablon standardizat, oferind rezultate fără erori și performanțe optimizate.

Modul direct cu capacitate dublă - Utilizați puterea standardului TDR DMR cu 2 sloturi pentru a dubla capacitatea canalului dvs. de 12,5 kHz - fără a fi nevoie de repetor.

Evaluat IP54 - Rezistent la praf și rezistent la stropi, pentru a putea lucra cu încredere în medii provocatoare

Cutia conține: 1 buc. radio, baterie de 1400mAh, încărcător, antenă.

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Produse compatibile

Produse care v-ar putea interesa