Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

Motorola DP1400 TRANSCEIVER

Motorola Solutions
248,28 EUR (208,64 EUR + TVA)
Cant:buc.
Model: MDH01QDC9JC2AN---
Stoc: In stoc
Fără rating
Produse diversificate:
Frecvență:
Baterie:
248,28 EUR (208,64 EUR + TVA)
Cant:buc.

Descriere

Simplu și accesibil, Motorola DP1400 radio analogic / digital portabil în două direcții conectează eficient forța de muncă - și are flexibilitatea de a crește odată cu afacerea dvs. Combinând cea mai bună funcționalitate radio în două sensuri cu cea mai nouă tehnologie analogică și digitală, Motorola DP1400 este perfect pentru utilizatorii de zi cu zi care dorește să rămână conectat. Complet compatibil cu radioul de radio MOTOTRBO, DP1400 are o calitate audio superioară, o acoperire excepțională, o durată de viață îndelungată a bateriei și multe altele.

Puteți alege, de asemenea, modelul Motorola DP1400 exclusiv analogic, care vă oferă o comunicare vocală excelentă astăzi, cu o cale către comunicații vocale digitale clare și clare când sunteți gata. Tot ce veți avea nevoie este o simplificare actualizare software.

Oricare ar fi nevoile dvs., Motorola DP1400 oferă o soluție de comunicare simplă, fiabilă și rentabilă, pentru a ajuta echipele de lucru să se conecteze, să coordoneze și să colaboreze pentru a duce la bun sfârșit munca. Îmbunătățiți eficiența funcționării dvs. printr-o comunicare vocală ușor de utilizat, care este potrivită pentru dvs.

Motorola DP1400 transceiver caracteristici:

Analogic / Digital - Obțineți toate avantajele digitalului, inclusiv o calitate a vocii mai bună, o gamă mai bună și o durată de viață mai bună a bateriei - dar păstrați compatibilitatea cu flota de radio existentă. Libertatea de a migra la cele mai noi tehnologii în ritmul dvs. Analog / Digital - Obțineți toate avantajele digitale, inclusiv o calitate vocală mai bună, o gamă mai bună și o viață mai bună a bateriei - dar păstrați compatibilitatea cu flota de radio existentă. Libertatea de a migra la cele mai noi tehnologii în ritmul propriu.

Transmiterea capacității de întrerupere (numai decodare) - Permite unui supraveghetor să întrerupă un utilizator DP1400 pentru a furniza o comunicare critică exact când și unde este nevoie.

Compatibil cu Radio Management Suite - Programează-ți radiile rapid și eficient, cu instrumentul Radio Management. Radiourile pot fi programate în loturi la un șablon standardizat, oferind rezultate fără erori și performanțe optimizate.

Modul direct cu capacitate dublă - Utilizați puterea standardului TDR DMR cu 2 sloturi pentru a dubla capacitatea canalului dvs. de 12,5 kHz - fără a fi nevoie de repetor.

IP54 Rated - Rezistent la praf și rezistent la stropi, astfel încât să puteți lucra cu încredere în medii provocatoare.

Motorola DP1400 transceiver cutia conține:

  • 1 buc. DP1400 analog radio, UHF sau frecvență VHF
  • 1 buc. baterie de 1600mAh Li-ion
  • 1 buc. încărcător
  • 1 buc. antenă

Youtube video

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Produse compatibile

Produse care v-ar putea interesa