Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

Produse Meniu

Motorola DP2600 403-527 MHz 4W LKP PAN502F

Click pentru mărire
Preţ:
517,24 EUR (434,66 EUR + TVA)
Model: MDH02RDH9JA2AN
Stoc: Disponibil la comanda
Rating mediu: Fără rating
Producător: Motorola
Cant:buc.

Descriere

MOTOTRBO™ DP2600 DIGITAL TWO-WAY PORTABLE RADIO

Digital, acum la îndemână

Monitorizarea necesităților de aprovizionare pe o linie de producție sau raportarea unui incident pe un șantier, cum îi mențineți pe angajați conectați și siguri? Soluțiile radio digitale MOTOTRBO ™ vă pot ajuta punând puterea comunicărilor digitale la îndemână.

Echipează-ți echipa cu DP2600 pentru cel mai bun audio în clasă într-o soluție scalabilă la nevoile tale de comunicare exigente. Funcțiile inteligente de anunțuri audio și vocale permit o comunicare ușoară în medii de lucru dificile. De asemenea, este interoperabil analogic, permițându-vă să efectuați tranziția la digital în ritmul propriu, totul la o valoare care se adaugă.

Disponibil în benzile de frecvență UHF și VHF, DP2600 dispune de un afișaj în 2 linii și de tastatură limitată pentru navigarea ușoară în meniu cu capacitate de 128 canale, patru butoane programabile și specificații IP55 pentru protecția apei.

Caracteristici

Capacitate Plus (opțiune)
Sistem de trunking digital cu un singur site care maximizează capacitatea sistemului dvs. MOTOTRBO ™. Utilizați-l pentru a permite un volum mare de comunicații de voce și date pentru peste o mie de utilizatori de pe un singur site fără a adăuga noi frecvențe.

IP Site Connect
O soluție digitală care utilizează o rețea IP (cum ar fi internetul) pentru a extinde capabilitățile de voce și date ale MOTOTRBO ™. Folosiți-l pentru a conecta până la 15 site-uri pentru comunicare între locații dispersate geografic, pentru a crea o acoperire largă sau pentru a îmbunătăți acoperirea la un singur site cu bariere fizice.

Link Capacity Plus (opțiune)
Linked Capacity Plus este o configurație a sistemului de trunking digital cu mai multe site-uri pentru platforma MOTOTRBO ™. Utilizează capacitatea ridicată a Capacity Plus, cu capacitățile de acoperire a zonei largi ale IP Site Connect pentru a vă menține personalul în diverse locații conectat cu o soluție accesibilă de acces la o suprafață largă.

Transmitere întreruptă (opțiune)
Permite unui utilizator să întrerupă o altă conversație radio pentru a furniza o comunicare critică exact când și unde este nevoie.

Confidențialitate de bază (standard) sau îmbunătățită (opțiune)
Scrambling încorporat pentru o mai mare securitate.

Design robust
Etanșat etanș împotriva prafului și apei, cu un grad de protecție IP55.

Audio-lider în industrie
Atunci când este vorba de o claritate audio excepțională, calitatea digitalului nu poate fi refuzată. Portabilele din seria DP2000 oferă calitate digitală în toată zona de acoperire, plus funcții unice pentru a ajuta angajații să audă și să vorbească clar, oriunde lucrează. Cu Intelligent Audio, volumul radio se ajustează automat pentru a compensa zgomotul de fundal, astfel încât lucrătorii nu trebuie să-și ajusteze volumul radio pentru a evita pierderea unui apel în situații puternice sau deranjarea celorlalți atunci când se mută în locuri liniștite.

Ecran monocrom cristal transparent
Ușor de citit și navigare pe afișaj cu două linii.

Interoperabilitate analogică și digitală
Funcționează în moduri analogice și digitale. Caracteristici, cum ar fi repetitorul de mod mixt dinamic, simplifică trecerea automată între apeluri analogice și digitale - ceea ce înseamnă că ai nevoie de un singur repetor pentru a opera ambele moduri.

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Produse care v-ar putea interesa

Informație
ANICO Blog
Opinia bloggerului nostru despre Wouxun KG-UVN1

Radioul a apărut în oferta de la Wouxun la începutul lui 2019. Cu toate acestea, a ajuns aici în Ungaria abia în martie 2020.
Pe baza mulților mei ani de experiență, nici măcar nu mă deranjează că nu a apărut un dispozitiv nou in mână. De ce ? Când testați radiouri în zadar în mod comercial, este sigur că va fi ceva de perfecționat pe firmware. Pe de altă parte, un așa-numit radio „matur” de 1 an este sigur că este bine utilizat și nu trebuie să căutați imediat o actualizare a firmware-ului sau să setați un meniu enervant și plin de bug-uri.
Cred că a meritat acest an de așteptare până când a ajuns și radioul aici

Webinarii SDRplay și recenzii video

We are informing you about some news from SDR World: about SDRplay's series of webinars, and about lots of video reviews.

What's new in the SDR world V-am arătat deja unul dintre ultimele noastre produse favorite: noul SDRPlay RSPdx. Acum puteți auzi și citi părerea altora despre asta - de data aceasta în engleză.
Un mini computer, este suficient pentru a „vorbi” despre un receptor SDR!

 

Fiind destul de ieftine și puternice, aceste microcomputere s-au dovedit a fi un instrument popular de bricolaj pentru radioamatori.
De asemenea, SDRplay a creat un mic fișier de imagine pe care tocmai l-am copiat pe un card micro SD, iar radioul de monitorizare ar putea porni.

RTLSDR vazut prin ochii unui observator SWL din ultimii 8-10 ani

Popularitatea radioului SDR a fost adusă prin introducerea versiunilor de cip RTL ale receptoarelor TV TV USB DVB-T din Ungaria în perioada 2012-2013. La acel moment, aceste dispozitive nu au putut fi obținute acasă, iar cumpărătorii SDR au fost nevoiți să le comande din China. De atunci, situația din Ungaria s-a schimbat foarte mult.

Facebook