Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

Raspberry Pi 3 + SDR receivere

30.01.2019 13:26:33
Raspberry Pi 3 + SDR receivere
Este clar că o modalitate excelentă de a atrage noii veniți la hobby-ul radio este prin Raspberry Pi plus un RSP. SDRplay a pus la dispoziție o imagine a cardului SD descărcabilă, care este ideală pentru acest lucru.

Există, de asemenea, un videoclip în care acestea arată procesul de descărcare a imaginii cardului SD și arată că lucrează cu software-ul radio CubicSDR și GNU. Rezultatul este o platformă puternică pentru explorarea și valorificarea spectrului de frecvențe radio, fie pentru distracție, educație sau cercetare și dezvoltare.

Iată linkul către videoclip:https://youtu.be/qXThS1XszhQ   - instrucțiunile pentru descărcarea imaginii cardului SD sunt furnizate aici:https://www.sdrplay.com/community/viewtopic.php?f=6&t=3868

Am primit un nou lot de la receptoarele SDRplay, puteți verifica produsele aici: https://www.anico-hamshop.eu/sdr_receiver_vevokeszulek

Etichete legate de conținut: hír