Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

Produse Meniu

RM ITALY HLA150V PLUS HF LINEAR AMPLIFIER 250W VENTILATOR

Click pentru mărire
Preţ:
412,07 EUR (346,28 EUR + TVA)
Model: HLA150V
Stoc: In stoc
Rating mediu: 5 din 5 stele! (1)
Producător: RM ITALY
Cant:buc.

Descriere

RM ITALY HLA150V PLUS HF LINEAR AMPLIFIER 250W VENTILATOR
  • 1.8 - 30 MHz All-Mode All-Band
  • Electronic switch
  • PTT input
  • Watt Meter
  • 6 Low-pass filter manual or automatic selected
  • Forced multispeed ventilation
Frequency: HF

Supply: 12-14 Vcc

Input energy/power: 24 A

Input power: 1-10 W

Input power SSB: 2-20 W

Output power: 150 W

Output power SSB: 250 W pep

Mode: All

Fuse: 2x12 A

Output power level: 2

Size: 191x290x80 mm

Weight: 2.0 kg

It is not recommended to use with older FT-857/897 radios because TX transients of the radio power control circuits.

Garantie: Doi ani, exceptie facand urmatoarele situatii: supratensiune, fulgere, ventilație slabă, putere mare de acționare, antenă de calitate proasta. Notă: tranzistoarele finale nu se defectează din alte motive.

Recenzii

5.00
1 de review-uri
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
| 5 din 5 stele!
31.05.2019
Gyors pontos szállitás, a készülék tökéletesen müködik, mind automata mind kézi üzemmódban, de legalább 30-40 A-os táp kell hozzá. Tudom ajánlani mindenkinek! 73: HA8AU Jani
Etichete: végerősítő
Informație
ANICO Blog
Opinia bloggerului nostru despre Wouxun KG-UVN1

Radioul a apărut în oferta de la Wouxun la începutul lui 2019. Cu toate acestea, a ajuns aici în Ungaria abia în martie 2020.
Pe baza mulților mei ani de experiență, nici măcar nu mă deranjează că nu a apărut un dispozitiv nou in mână. De ce ? Când testați radiouri în zadar în mod comercial, este sigur că va fi ceva de perfecționat pe firmware. Pe de altă parte, un așa-numit radio „matur” de 1 an este sigur că este bine utilizat și nu trebuie să căutați imediat o actualizare a firmware-ului sau să setați un meniu enervant și plin de bug-uri.
Cred că a meritat acest an de așteptare până când a ajuns și radioul aici

Webinarii SDRplay și recenzii video

We are informing you about some news from SDR World: about SDRplay's series of webinars, and about lots of video reviews.

What's new in the SDR world V-am arătat deja unul dintre ultimele noastre produse favorite: noul SDRPlay RSPdx. Acum puteți auzi și citi părerea altora despre asta - de data aceasta în engleză.
Un mini computer, este suficient pentru a „vorbi” despre un receptor SDR!

 

Fiind destul de ieftine și puternice, aceste microcomputere s-au dovedit a fi un instrument popular de bricolaj pentru radioamatori.
De asemenea, SDRplay a creat un mic fișier de imagine pe care tocmai l-am copiat pe un card micro SD, iar radioul de monitorizare ar putea porni.

RTLSDR vazut prin ochii unui observator SWL din ultimii 8-10 ani

Popularitatea radioului SDR a fost adusă prin introducerea versiunilor de cip RTL ale receptoarelor TV TV USB DVB-T din Ungaria în perioada 2012-2013. La acel moment, aceste dispozitive nu au putut fi obținute acasă, iar cumpărătorii SDR au fost nevoiți să le comande din China. De atunci, situația din Ungaria s-a schimbat foarte mult.

Facebook