Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

Produse Meniu

RM ITALY HLA305V PLUS HF LINEAR AMPLIFIER 300W WITH FAN

Click pentru mărire
Preţ:
754,74 EUR (634,23 EUR + TVA)
Model: HLA305V
Stoc: In stoc
Rating mediu: Fără rating
Producător: RM ITALY
Cant:buc.

Descriere

A full range HF amplifier with automatic or manual band switching. Ideal for use with the Yaesu FT817 and Icom 703, but suitable for use with any low power HF radio. It works great with the Flex Radio, you can use this amp for flex-1500 makes QSOs world wide. Also works great on Elecraft KX3 radio, It will work well with all the QRP rigs plug and play.

Frequency - 1.8 - 30 MHz, All-Mode All-Band
Input energy/power - 24 A
Input power - 1 - 10 W
Input power SSB - 1 -20 W
Output power - 150 W Max
Output power SSB - 250 W Max
Mode - All
Fuse - 2 x 12 A
Electronic switch
Micro Processor
PTT Input
SWR & Thermal protection
6 Low-pass filter manual or automatic selected
Forced multispeed ventilation
Watt meter
Band Selector
Output power level - 2
Size - 170x225x62 mm
2 Fan's Installed on this amp The built-in protection circuitry automatically sounds and or bypasses the amp in situations where damage could be caused to the circuitry or when spurious emissions are excessively high due to incorrect band selection

It is not recommended to use with older FT-857/897 radios because TX transients of the radio power control circuits.

Garantie: Doi ani, exceptie facand urmatoarele situatii: supratensiune, fulgere, ventilație slabă, putere mare de acționare, antenă de calitate proasta. Notă: tranzistoarele finale nu se defectează din alte motive.

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Informație
ANICO Blog
Opinia bloggerului nostru despre Wouxun KG-UVN1

Radioul a apărut în oferta de la Wouxun la începutul lui 2019. Cu toate acestea, a ajuns aici în Ungaria abia în martie 2020.
Pe baza mulților mei ani de experiență, nici măcar nu mă deranjează că nu a apărut un dispozitiv nou in mână. De ce ? Când testați radiouri în zadar în mod comercial, este sigur că va fi ceva de perfecționat pe firmware. Pe de altă parte, un așa-numit radio „matur” de 1 an este sigur că este bine utilizat și nu trebuie să căutați imediat o actualizare a firmware-ului sau să setați un meniu enervant și plin de bug-uri.
Cred că a meritat acest an de așteptare până când a ajuns și radioul aici

Webinarii SDRplay și recenzii video

We are informing you about some news from SDR World: about SDRplay's series of webinars, and about lots of video reviews.

What's new in the SDR world V-am arătat deja unul dintre ultimele noastre produse favorite: noul SDRPlay RSPdx. Acum puteți auzi și citi părerea altora despre asta - de data aceasta în engleză.
Un mini computer, este suficient pentru a „vorbi” despre un receptor SDR!

 

Fiind destul de ieftine și puternice, aceste microcomputere s-au dovedit a fi un instrument popular de bricolaj pentru radioamatori.
De asemenea, SDRplay a creat un mic fișier de imagine pe care tocmai l-am copiat pe un card micro SD, iar radioul de monitorizare ar putea porni.

RTLSDR vazut prin ochii unui observator SWL din ultimii 8-10 ani

Popularitatea radioului SDR a fost adusă prin introducerea versiunilor de cip RTL ale receptoarelor TV TV USB DVB-T din Ungaria în perioada 2012-2013. La acel moment, aceste dispozitive nu au putut fi obținute acasă, iar cumpărătorii SDR au fost nevoiți să le comande din China. De atunci, situația din Ungaria s-a schimbat foarte mult.

Facebook