Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

What's new in the SDR world

26.03.2020 16:45:00


V-am arătat deja unul dintre ultimele noastre produse favorite: noul SDRPlay RSPdx. Acum puteți auzi și citi părerea altora despre asta - de data aceasta în engleză.

Vloggerul american Bob Nagy (AB5N), cunoscut pentru recenziile sale amănunțite despre produse radio, a publicat un videoclip în care este introdus receptorul SDRPlay RSPdx SDR. Videoclipul în limba engleză parcurge caracteristicile acestui nou receptor SDR, explicând modul în care acest dispozitiv de valoare pentru bani concurează, printre alte receptoare SDR, de obicei mai scumpe pe piață și ce îl diferențiază de celelalte modele din seria RSP. Videoclipul ilustrează funcționarea dispozitivului și a software-ului SDR Uno, precum și vă oferă câteva sfaturi bune despre utilizare și instalare.
Pentru a viziona videoclipul faceți click aici.

Puteți citi, de asemenea, o recenzie scrisa de Larry Van Horn (N5FPW). Citați din articol: „Odată ce începeți să utilizați cascadă și tehnologia spectrului, nu vă veți întoarce niciodată la vechile căi ale unui buton de reglare și la o citire convențională a frecvențelor asociate cu receptoarele hardware.”
Faceți clic aici pentru a citi articolul.

Etichete legate de conținut: hír SDR