Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

Produse Meniu

What's new in the SDR world

26.03.2020 16:45:00


V-am arătat deja unul dintre ultimele noastre produse favorite: noul SDRPlay RSPdx. Acum puteți auzi și citi părerea altora despre asta - de data aceasta în engleză.

Vloggerul american Bob Nagy (AB5N), cunoscut pentru recenziile sale amănunțite despre produse radio, a publicat un videoclip în care este introdus receptorul SDRPlay RSPdx SDR. Videoclipul în limba engleză parcurge caracteristicile acestui nou receptor SDR, explicând modul în care acest dispozitiv de valoare pentru bani concurează, printre alte receptoare SDR, de obicei mai scumpe pe piață și ce îl diferențiază de celelalte modele din seria RSP. Videoclipul ilustrează funcționarea dispozitivului și a software-ului SDR Uno, precum și vă oferă câteva sfaturi bune despre utilizare și instalare.
Pentru a viziona videoclipul faceți click aici.

Puteți citi, de asemenea, o recenzie scrisa de Larry Van Horn (N5FPW). Citați din articol: „Odată ce începeți să utilizați cascadă și tehnologia spectrului, nu vă veți întoarce niciodată la vechile căi ale unui buton de reglare și la o citire convențională a frecvențelor asociate cu receptoarele hardware.”
Faceți clic aici pentru a citi articolul.

Etichete legate de conținut: hír SDR
Informație
ANICO Blog
Opinia bloggerului nostru despre Wouxun KG-UVN1

Radioul a apărut în oferta de la Wouxun la începutul lui 2019. Cu toate acestea, a ajuns aici în Ungaria abia în martie 2020.
Pe baza mulților mei ani de experiență, nici măcar nu mă deranjează că nu a apărut un dispozitiv nou in mână. De ce ? Când testați radiouri în zadar în mod comercial, este sigur că va fi ceva de perfecționat pe firmware. Pe de altă parte, un așa-numit radio „matur” de 1 an este sigur că este bine utilizat și nu trebuie să căutați imediat o actualizare a firmware-ului sau să setați un meniu enervant și plin de bug-uri.
Cred că a meritat acest an de așteptare până când a ajuns și radioul aici

Webinarii SDRplay și recenzii video

We are informing you about some news from SDR World: about SDRplay's series of webinars, and about lots of video reviews.

What's new in the SDR world V-am arătat deja unul dintre ultimele noastre produse favorite: noul SDRPlay RSPdx. Acum puteți auzi și citi părerea altora despre asta - de data aceasta în engleză.
Un mini computer, este suficient pentru a „vorbi” despre un receptor SDR!

 

Fiind destul de ieftine și puternice, aceste microcomputere s-au dovedit a fi un instrument popular de bricolaj pentru radioamatori.
De asemenea, SDRplay a creat un mic fișier de imagine pe care tocmai l-am copiat pe un card micro SD, iar radioul de monitorizare ar putea porni.

RTLSDR vazut prin ochii unui observator SWL din ultimii 8-10 ani

Popularitatea radioului SDR a fost adusă prin introducerea versiunilor de cip RTL ale receptoarelor TV TV USB DVB-T din Ungaria în perioada 2012-2013. La acel moment, aceste dispozitive nu au putut fi obținute acasă, iar cumpărătorii SDR au fost nevoiți să le comande din China. De atunci, situația din Ungaria s-a schimbat foarte mult.

Facebook