Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

Produse Meniu

SDRplay are plăcerea de a anunța astăzi lansarea versiunii SDRuno v1.3.

19.03.2019 15:20:00

SDRplay are plăcerea de a anunța astăzi lansarea versiunii SDRuno v1.3. Acesta este un upgrade major la SDRuno, care adaugă o serie de caracteristici noi importante și este destinat tuturor modelelor RSP (RSP1, RSP1A, RSP2, RSP2pro și RSPduo)

Introducerea unui scanner de frecventa rapida pentru produsele SDRplay a fost mult asteptata si acest lucru va face SDRuno primul pachet SDR complet dotat cu scanare integrata a frecventei. Scanerul are 2 moduri; poate scana un interval de frecvență arbitrar cu un raster definit sau poate scana o listă de frecvențe din panoul de memorie. Poate stoca semnalele gasite, are un numar de pre-seturi (incluzand benzile maritime si aerul) si are capacitatea de a astepta semnalul si de a tine o perioada de timp pe un semnal. Crearea, partajarea și stocarea propriului set de frecvențe preferate pentru scanare este de asemenea simplă.

* Scanare în frecvență (atât pentru intervalele de frecvență, cât și pentru listele de panouri de memorie stocate)

  * I / Q → Ieșire audio (pentru CW Skimmer, de exemplu)

  * O nouă schemă IF AGC configurabilă

Pentru o listă completă de completări / modificări și remedierile de erori, citiți notele de lansare la: https://www.sdrplay.com/docs/SDRplay_SDRuno_Release_Notes.pdf

Această versiune a SDRuno utilizează o nouă versiune a API-ului bazat pe Windows Service (3.02) și astfel utilizatorii care au folosit și alte aplicații cum ar fi dump1090 și HDSDR cu versiunea anterioară a API-ului bazat pe Windows Service (3.01) vor trebui să descarce și să instaleze ultimele versiuni ale API, dump1090 și extensia ExtIO de pe site-ul nostru la adresa https://www.sdrplay.com/downloads

Am produs două ghiduri video noi care descriu utilizarea funcțiilor de scanare a frecvențelor și I / Q de ieșire:

https://youtu.be/ndMWIK1JLbQ (Caracteristici noi în SDRuno 1.3 - Scanare și AGC)

https://youtu.be/w_pH56aOdE0 (ieșire SDRuno IQ și ghid CW Skimmer)

Versiunea ExtIO a SDRuno poate fi descărcată încă din pagina noastră de descărcări și este inclusă în versiunea SDRuno 1.22. Asigurați-vă că ați instalat-o într-un director diferit la 1.3, altfel se va opri 1.3 de la lucru.

Pentru orice întrebări sau ajutor cu privire la această nouă versiune, vă rugăm să contactați asistența SDRplay prin intermediul sistemului nostru de suport dedicat: https://www.sdrplay.com/support

Pentru orice alte sugestii, vă rugăm să trimiteți un e-mail la feedback@sdrplay.com

În cele din urmă, recomandăm tuturor utilizatorilor să se alăture forumului nostru comunitar, unde există o mulțime de cunoștințe și ajutor disponibile pentru utilizarea produselor și a software-ului nostru într-o gamă largă de aplicații și circumstanțe. Acest forum poate fi găsit la: https://www.sdrplay.com/community

SDRplay planifică în prezent cantitățile de producție pentru aprilie / mai, astfel încât să salutăm orice vizibilitate pe care ne-o puteți oferi sau partenerii noștri de canal (Ham Radio Outlet, ML & S, RS Components și SDR-Kits).

Alte (publice) știri SDRplay:

Am lansat versiunea actualizată recentă a serverului RSP TCP care rulează pe platformele Raspberry Pi, Windows și MAC. Modul standard "RTL-compatibil" a fost revizuit pentru a îmbunătăți lucrurile precum controlul câștigului și au fost adăugate opțiuni pentru pornirea serverului cu opțiuni specifice pentru RSP, cum ar fi "Selectați antena", "Bias-T activ" difuza filtre notch. Modulul extins permite ca orice client client compatibil RTL-SDR bazat pe EXTIO (cum ar fi HDSDR) să acceseze la distanță rezoluția ADC completează un RSP.

Pentru fiecare persoană care încearcă acest lucru, acest ghid video se referă la procesul de instalare a unui Raspberry Pi 3B și RSP1A accesibil la distanță prin internet utilizând HDSR. Folosește imaginea SD de pe care putem descărca și pe care o oferim, de asemenea: https://youtu.be/3DhBBCt0p2I (Acest videoclip arată cum poți descărca și crea o imagine a unui card Raspberry Pi SD pe care ai putea sa o vinzi clienților tăi - în vrac costul cardului micro-SD de 16 GB este de 4 USD și puteți plăti în mod rezonabil 10 $ sau mai mult)

Continuăm să adăugăm catalogul nostru "Aplicații și asistență" care poate fi căutat - vizitați https://www.sdrplay.com/apps-catalogue/ Această facilitate utilă îi ajută pe oameni să găsească mai ușor informații și ghiduri video. Există și o categorie numită "recenzii". Dacă aveți videoclipuri sau conținut de limbă locală - anunțați-ne - putem face link-uri din catalogul nostru la documentația / videoclipurile / site-ul dvs. - astfel puteți include link-uri către compania dvs. și puteți crește baza dvs. de clienți.

Dacă aveți întrebări, contactați-mă la jon.hudson@sdrplay.com

Vă mulțumim din nou pentru sprijinul dvs. continuu pentru familia RSP.

Etichete legate de conținut: SDR
Informație
ANICO Blog
RTLSDR vazut prin ochii unui observator SWL din ultimii 8-10 ani

Popularitatea radioului SDR a fost adusă prin introducerea versiunilor de cip RTL ale receptoarelor TV TV USB DVB-T din Ungaria în perioada 2012-2013. La acel moment, aceste dispozitive nu au putut fi obținute acasă, iar cumpărătorii SDR au fost nevoiți să le comande din China. De atunci, situația din Ungaria s-a schimbat foarte mult.

Prezentarea noului transceiver digital de 5W cu dublă bandă - Yaesu FT3DE!

Noul Yaesu FT3DE oferă o putere fiabilă de 5W de putere RF, în design compact și greutate redusă, de la factorul - W62mm x H100mm x D32.5mm / 282g. Setările de economisire a puterii bateriei sunt disponibile pentru fiecare bandă de frecvență cu un nivel de putere de ieșire TX (5W / 2.5W / 1W / 0.3W) selectabil individual. Chiar și într-un corp compact, utilizatorul poate beneficia de o calitate sonoră și clară a vocii C4FM de la 700mW de putere audio. Funcționarea reală cu două benzi (V + V, U + U, V + U, U + V) este disponibilă cu două receptoare independente, iar FT3DR / E suporta simultan monitorizarea digitală C4FM atât pentru benzile A și B (C4FM / ).

SDRplay are plăcerea de a anunța astăzi lansarea versiunii SDRuno v1.3.

SDRplay are plăcerea de a anunța astăzi lansarea versiunii SDRuno v1.3. Acesta este un upgrade major la SDRuno, care adaugă o serie de caracteristici noi importante și este destinat tuturor modelelor RSP (RSP1, RSP1A, RSP2, RSP2pro și RSPduo)

Funcția PDN (Portable Digital Node) pentru FTM-400 și FTM-100

Suntem incantati sa va informam ca functia PDN (Portable Digital Node) pentru seriile FTM-400 si FTM-100 este acum disponibila. Acest firmware este acum disponibil pe site-ul oficial Yaesu: http://www.yaesu.com

Raspberry Pi 3 + SDR receivere Este clar că o modalitate excelentă de a atrage noii veniți la hobby-ul radio este prin Raspberry Pi plus un RSP. SDRplay a pus la dispoziție o imagine a cardului SD descărcabilă, care este ideală pentru acest lucru.
Facebook