Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

Produse Meniu

Webinarii SDRplay și recenzii video


Site-uri web SDRplay în direct

SDRplay rulează o serie de webinarii tehnice obișnuite care ar trebui să intereseze nou-veniții la SDR, precum și pasionații de SDR. În acest weekend (duminică, 3 mai 1700 UTC), SDRPlay va avea un webinar special axat pe utilizarea SDRuno cu dongle RTL-SDR. Informații despre aceste seminarii, împreună cu link-uri către evenimente trecute, puteți găsi la adresa: https://www.sdrplay.com/webinars/
 

Timpul de a explora diversitatea cu RSPduo

Dacă oamenii au grădini mari, acum este un moment perfect pentru a experimenta cu mai multe antene HF și pentru a explora exact ce se poate obține cu RSPduo atât pentru reducerea zgomotului, cât și pentru îmbunătățirea semnalului. Acest videoclip recent demonstrează cât de bun poate fi RSPduo pentru îmbunătățirea semnalului: https://youtu.be/D5kwIhNZwI8
 

Recenzii video

Link-uri la recenzii video (în engleză) pot fi găsite aici: https://www.sdrplay.com/reviews-catalogue/
Link-uri către alte recenzii video și ghiduri pot fi găsite accesând https://www.sdrplay.com/apps-catalogue/ și derulând în partea de jos.
Creează propriul videoclip și îl putem arăta pe canalul nostru Anico Youtube și îl putem trimite la SDRplay, astfel încât să poată fi adăugat și pe site-ul de catalog al SDRplay.
 

Etichete legate de conținut: hír SDR
Informație
ANICO Blog
Opinia bloggerului nostru despre Wouxun KG-UVN1

Radioul a apărut în oferta de la Wouxun la începutul lui 2019. Cu toate acestea, a ajuns aici în Ungaria abia în martie 2020.
Pe baza mulților mei ani de experiență, nici măcar nu mă deranjează că nu a apărut un dispozitiv nou in mână. De ce ? Când testați radiouri în zadar în mod comercial, este sigur că va fi ceva de perfecționat pe firmware. Pe de altă parte, un așa-numit radio „matur” de 1 an este sigur că este bine utilizat și nu trebuie să căutați imediat o actualizare a firmware-ului sau să setați un meniu enervant și plin de bug-uri.
Cred că a meritat acest an de așteptare până când a ajuns și radioul aici

Webinarii SDRplay și recenzii video

We are informing you about some news from SDR World: about SDRplay's series of webinars, and about lots of video reviews.

What's new in the SDR world V-am arătat deja unul dintre ultimele noastre produse favorite: noul SDRPlay RSPdx. Acum puteți auzi și citi părerea altora despre asta - de data aceasta în engleză.
Un mini computer, este suficient pentru a „vorbi” despre un receptor SDR!

 

Fiind destul de ieftine și puternice, aceste microcomputere s-au dovedit a fi un instrument popular de bricolaj pentru radioamatori.
De asemenea, SDRplay a creat un mic fișier de imagine pe care tocmai l-am copiat pe un card micro SD, iar radioul de monitorizare ar putea porni.

RTLSDR vazut prin ochii unui observator SWL din ultimii 8-10 ani

Popularitatea radioului SDR a fost adusă prin introducerea versiunilor de cip RTL ale receptoarelor TV TV USB DVB-T din Ungaria în perioada 2012-2013. La acel moment, aceste dispozitive nu au putut fi obținute acasă, iar cumpărătorii SDR au fost nevoiți să le comande din China. De atunci, situația din Ungaria s-a schimbat foarte mult.

Facebook