Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

Produse Meniu

Standard Horizon GX-1300 DSC VHF MARINE RADIO

Click pentru mărire
Preţ:
139,94 EUR (117,60 EUR + TVA)
Model: AM058N304
Rating mediu: 5 din 5 stele! (1)
Producător: Standard Horizon
Vă rugăm selectați limba pentru descărcarea manualului:
Owner's manual:
INDISPONIBIL!
Dată lichidare stoc:
2019-11-12

Descriere

Standard Horizon GX-1300 ECLIPSE este un radio ultra-compact ITU-R M.493-13 Clasa D VHF ultra-compactă, care a fost re-proiectat pentru a atinge gradul de impermeabilitate submersibil IPX8 de 4,92 picioare timp de 30 de minute, reproiectat cu un nou Easy să funcționeze Sistemul de pictograme / meniuri, dotat cu un tablou LCD cu dimensiuni complete (31 mm x 55 mm), pentru a crește dimensiunea canalelor și informațiile de navigare * afișate. O instalare simplă, șasiul posterior al radioului a fost redus și la 5,9 ”adâncime pentru o mai mare flexibilitate de montare în spații înguste.

Noul standard Horizon GX-1300 ECLIPSE a fost actualizat cu câteva caracteristici noi, printre care apelarea prin test DSC și funcționarea automată a poziției, ceea ce face ca aceasta să fie o alegere perfectă pentru marinarul conștient de buget, care are nevoie de un VHF marin. Alte caracteristici excelente includ toate canalele marine din SUA / internaționale și canadiene, tastele soft programabile, NOAA Weather with Weather Alert, memorie și prioritate programabile, scanare duală și un microfon cu tehnologie Clear Voice Noise Reduction pentru a elimina vântul de fundal nedorit și zgomotul motorului.

Standard Horizon GX-1300 ECLIPSE este capabil să inițieze un apel DSC Distress, atunci când este activat, acesta transmite o zi de zi digitală, inclusiv identificarea navei, Latitudine / Longitudine și ora * pentru a facilita o salvare promptă. Caracteristicile DSC suplimentare includ Individual, Urgență, Siguranță, Raport și trimitere de poziție, apel de test DSC și comutare automată de canal DSC.

 Standard Horizon GX-1300 caracteristici:

• Radio VHF cu montaj fix Ultra Compact Accesibil la clasa D

• Îndeplinește ITU-R M493-13 Clasa D DSC (apelare digitală selectivă)

• Înlocuiește modelele mai vechi Eclipse + și Eclipse DSC

• Design nou pentru șasiu din spate Ultra-Compact (adâncime de doar 5,9 ”)

• Pictogramă ușoară / Sistem de meniu

• Afișaj supradimensionat cu matrice completă (31 mm x 55 mm)

• Receptor separat pentru CH70 (Primire apeluri DSC)

• Apelarea testului DSC și selecția schimbării canalului automat DSC

• Poziția GPS și timpul afișat pe un afișaj matricial cu punct complet când este conectat la un receptor GPS

• Conexiuni de intrare și ieșire NMEA la un grafic grafic grafic compatibil

• Taste soft programabile

• Sondează automat poziția GPS de până la 4 nave folosind DSC

• Rating impermeabil impermeabil IPX8 (1,5 m sau 4,92 picioare timp de 30 minute)

• Toate canalele marine SUA / internaționale și canadiene

• Tasta presetată folosită pentru a reaminti până la 10 canale preferate

• Selecția canalului meteorologic NOAA cu Alertă meteo

• Scanare programabilă, scanare prioritară și vizionare dublă

* când este interfațat cu un receptor GPS

ITU-R M493-13 Apel selectiv digital clasa D

GX1300 Eclipse este un ITU-R M493-13 clasa D clasa VHF cu un receptor Channel 70 separat, care permite recepționarea apelurilor DSC chiar și atunci când ascultați comunicații.

Funcția DISC DE DSC atunci când este activată transmite un MAI ZIU digital, incluzând identificarea navei, Latitudinea / Longitudinea și timpul (cu GPS conectat), pentru a facilita răspunsul prompt. Apelurile suplimentare care pot fi efectuate sunt Individual, Urgență, Siguranță, Raport de poziție și Trimitere.

Additional features include DSC test call and menu selection for Auto DSC channel switching.

Ecran de dimensiuni mari
Noua afișare mai mare cu matrice completă (imagine vizibilă 31mm x 51mm), cu iluminare de lumină puternică, face ca GX1300 să fie ușor văzut din orice locație a bărcii.

Sistem de meniu ușor de opera
t
Acum este încărcat cu un sistem de meniu ușor de utilizat. Funcționarea VHF este acum mult mai intuitivă pentru toate tipurile de utilizatori.

Carcasă spate compactă
La fel de puternică radio ca și modelele tradiționale Eclipse, cu un design mai îngust al carcasei spate (reducere de 20 mm) pentru o montare mai ușoară în spații strânse.

Standard Horizon GX-1300 accesorii furnizate:

  • Transceptor GX1300
  • Suport de montaj, două butoane de montare și hardware
  • Cablu de alimentare cu siguranță și suport de 6 amperi
  • Autocolant DSC
  • Șablon de montare la bază
  • Manualul proprietarului​

Recenzii

5.00
1 de review-uri
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
| 5 din 5 stele!
13.05.2019
Teljesen korrekt áron és időben elküldték a kiválasztott árut!
Informație
ANICO Blog
RTLSDR vazut prin ochii unui observator SWL din ultimii 8-10 ani

Popularitatea radioului SDR a fost adusă prin introducerea versiunilor de cip RTL ale receptoarelor TV TV USB DVB-T din Ungaria în perioada 2012-2013. La acel moment, aceste dispozitive nu au putut fi obținute acasă, iar cumpărătorii SDR au fost nevoiți să le comande din China. De atunci, situația din Ungaria s-a schimbat foarte mult.

Prezentarea noului transceiver digital de 5W cu dublă bandă - Yaesu FT3DE!

Noul Yaesu FT3DE oferă o putere fiabilă de 5W de putere RF, în design compact și greutate redusă, de la factorul - W62mm x H100mm x D32.5mm / 282g. Setările de economisire a puterii bateriei sunt disponibile pentru fiecare bandă de frecvență cu un nivel de putere de ieșire TX (5W / 2.5W / 1W / 0.3W) selectabil individual. Chiar și într-un corp compact, utilizatorul poate beneficia de o calitate sonoră și clară a vocii C4FM de la 700mW de putere audio. Funcționarea reală cu două benzi (V + V, U + U, V + U, U + V) este disponibilă cu două receptoare independente, iar FT3DR / E suporta simultan monitorizarea digitală C4FM atât pentru benzile A și B (C4FM / ).

SDRplay are plăcerea de a anunța astăzi lansarea versiunii SDRuno v1.3.

SDRplay are plăcerea de a anunța astăzi lansarea versiunii SDRuno v1.3. Acesta este un upgrade major la SDRuno, care adaugă o serie de caracteristici noi importante și este destinat tuturor modelelor RSP (RSP1, RSP1A, RSP2, RSP2pro și RSPduo)

Funcția PDN (Portable Digital Node) pentru FTM-400 și FTM-100

Suntem incantati sa va informam ca functia PDN (Portable Digital Node) pentru seriile FTM-400 si FTM-100 este acum disponibila. Acest firmware este acum disponibil pe site-ul oficial Yaesu: http://www.yaesu.com

Raspberry Pi 3 + SDR receivere Este clar că o modalitate excelentă de a atrage noii veniți la hobby-ul radio este prin Raspberry Pi plus un RSP. SDRplay a pus la dispoziție o imagine a cardului SD descărcabilă, care este ideală pentru acest lucru.
Facebook