Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

Produse Meniu

Standard Horizon HX-851E VHF STATIE PORTABILA MARITIMA DSC

Click pentru mărire
Preţ:
208,34 EUR (175,07 EUR + TVA)
Model: AM031N117
Stoc: In stoc
Rating mediu: 5 din 5 stele! (1)
Producător: Standard Horizon
Vă rugăm selectați limba pentru descărcarea manualului:
Owner's manual:
Cant:buc.
Imagini suplimentare

Descriere

STANDARD HORIZON HX-851 E VHF. Plutitoare - IPX7 submersibil (1 metru timp de 30 de minute), construit în 12 canale GPS receptor, Luminiscență strălucire în garnitura întunecată, punct de intrare (200 puncte), Naviagte la punctul de trecere cu unicie compass afișare, Watt Transmit Power pe baterie internă Li-Ion, afișaj LCD mare, ușor de citit, Funcțiile DSC includ apel de Distresiune cu Poziție și Desemnare. Toate apelurile urgente ale navei și apelurile de siguranță pe care le acceptă apelurile DSC acceptate includ apelurile individuale și grup, solicitarea de poziție, raportul poziției.
 • Scanare programabilă, scanare prioritară și supraveghere duală
 • Volume și Squelch pe ecran
 • NMEA de ieșire pe Cradle of DSC, DSE GLL RMC GSA GSV și mesaje GGA
 • Adresă de adrese DSC MMSI cu nume de etichete Alpha (24 de intrări)
 • Indicator de viață a bateriei
 • Tasta presetată pentru recuperarea a până la 10 canale preferate.
 • Lumina vizibilă LED-ul SOS Strobe automat declanșat când este scufundat în apă
 • Nivel de putere selectabil TX (6/5 / 2,5 / 1W) HiPower pe semnal CH16 și CH70.
 • Dimensiune 65 * 141,5 * 45 mm fără antenă
 • 335 g cu baterie FNB-V99Li, antenă și clip
 • Mod ATIS programabil de către utilizator pentru utilizarea pe căile navigabile interioare europene în temeiul acordului RAINWAT (necesită numărul ATIS de la organismul de reglementare corespunzător).

Continut pachet

 • HX-851E (HX-851E, HX-851, HX851), with CAT-460 Aerial
 • FNB-V99Li, 7.4V 1150mA Li-Ion Battery
 • CD-38 Charger Cradle
 • NC-88U Wall Charger, 240V
 • Belt Clip
 • Owners Manual

Modelul HX851E (HX-851E, HX-851, HX851) este un transmițător marin VMF portabil submersibil 6 Watt cu semnal GPS integrat și DSC. 

Modelul HX851E (HX-851E, HX-851, HX851) are o funcție DSC (Digital Selective Call) de semnalizare clasa D care îi permite să participe la sistemul IMO SOLAS GMDSS și poate trimite și primi apeluri de primejdie cu o poziție exactă -in receptor GPS. Toate navele Urgență, siguranță, individuală, apel în grup cu solicitare de poziție și raport poziție Sunt de asemenea disponibile apeluri de siguranță.
The built in GPS enables the unit to be used for simple navigation, with storage for 100 alphatagged waypoint positions the unit can be used to naviage to any one of them. 

Modelul HX851E (HX-851E, HX-851, HX851) este ideal pentru oricine navighează în apele costiere în prezent fără un radio VHF DSC sau pentru "geanta de prindere" a navigatorului sau a utilizatorului care caută un element suplimentar de siguranță.

Noile caracteristici includ o bandă luminiscentă de garnitură care strălucește în întuneric, o lumină puternică cu LED-uri care poate fi programată să lumineze în diferite configurații, inclusiv SOS și declanșată atunci când aparatul radio cade în apă.
Position and GPS data can be transferred to and from any NMEA 0183 compatible device including Chart plotters using connections in the CD-38 Charger cradle. 

 

Recenzii

5.00
1 de review-uri
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
| 5 din 5 stele!
02.12.2014
Egy éve vettem az Anicotól egy ilyen készüléket és nagyon meg vagyok elégedve vele. Egészen meglepő, hogy mennyi mindent tud a beépített GPS-szel. Minden hajósnak javaslom!

Produse care v-ar putea interesa

Informație
ANICO Blog
Un mini computer, este suficient pentru a „vorbi” despre un receptor SDR!

 

Fiind destul de ieftine și puternice, aceste microcomputere s-au dovedit a fi un instrument popular de bricolaj pentru radioamatori.
De asemenea, SDRplay a creat un mic fișier de imagine pe care tocmai l-am copiat pe un card micro SD, iar radioul de monitorizare ar putea porni.

RTLSDR vazut prin ochii unui observator SWL din ultimii 8-10 ani

Popularitatea radioului SDR a fost adusă prin introducerea versiunilor de cip RTL ale receptoarelor TV TV USB DVB-T din Ungaria în perioada 2012-2013. La acel moment, aceste dispozitive nu au putut fi obținute acasă, iar cumpărătorii SDR au fost nevoiți să le comande din China. De atunci, situația din Ungaria s-a schimbat foarte mult.

Prezentarea noului transceiver digital de 5W cu dublă bandă - Yaesu FT3DE!

Noul Yaesu FT3DE oferă o putere fiabilă de 5W de putere RF, în design compact și greutate redusă, de la factorul - W62mm x H100mm x D32.5mm / 282g. Setările de economisire a puterii bateriei sunt disponibile pentru fiecare bandă de frecvență cu un nivel de putere de ieșire TX (5W / 2.5W / 1W / 0.3W) selectabil individual. Chiar și într-un corp compact, utilizatorul poate beneficia de o calitate sonoră și clară a vocii C4FM de la 700mW de putere audio. Funcționarea reală cu două benzi (V + V, U + U, V + U, U + V) este disponibilă cu două receptoare independente, iar FT3DR / E suporta simultan monitorizarea digitală C4FM atât pentru benzile A și B (C4FM / ).

SDRplay are plăcerea de a anunța astăzi lansarea versiunii SDRuno v1.3.

SDRplay are plăcerea de a anunța astăzi lansarea versiunii SDRuno v1.3. Acesta este un upgrade major la SDRuno, care adaugă o serie de caracteristici noi importante și este destinat tuturor modelelor RSP (RSP1, RSP1A, RSP2, RSP2pro și RSPduo)

Funcția PDN (Portable Digital Node) pentru FTM-400 și FTM-100

Suntem incantati sa va informam ca functia PDN (Portable Digital Node) pentru seriile FTM-400 si FTM-100 este acum disponibila. Acest firmware este acum disponibil pe site-ul oficial Yaesu: http://www.yaesu.com

Facebook