Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

Produse Meniu

Standard Horizon HX-851E VHF STATIE PORTABILA MARITIMA DSC

Click pentru mărire
Preţ:
199,46 EUR (167,61 EUR + TVA)
Model: AM031N117
Rating mediu: 5 din 5 stele! (1)
Producător: Standard Horizon
Produse diversificate:
Owner's manual:
INDISPONIBIL!
Dată lichidare stoc:
2020-02-18

Descriere

STANDARD HORIZON HX-851 E VHF. Plutitoare - IPX7 submersibil (1 metru timp de 30 de minute), construit în 12 canale GPS receptor, Luminiscență strălucire în garnitura întunecată, punct de intrare (200 puncte), Naviagte la punctul de trecere cu unicie compass afișare, Watt Transmit Power pe baterie internă Li-Ion, afișaj LCD mare, ușor de citit, Funcțiile DSC includ apel de Distresiune cu Poziție și Desemnare. Toate apelurile urgente ale navei și apelurile de siguranță pe care le acceptă apelurile DSC acceptate includ apelurile individuale și grup, solicitarea de poziție, raportul poziției.
 • Scanare programabilă, scanare prioritară și supraveghere duală
 • Volume și Squelch pe ecran
 • NMEA de ieșire pe Cradle of DSC, DSE GLL RMC GSA GSV și mesaje GGA
 • Adresă de adrese DSC MMSI cu nume de etichete Alpha (24 de intrări)
 • Indicator de viață a bateriei
 • Tasta presetată pentru recuperarea a până la 10 canale preferate.
 • Lumina vizibilă LED-ul SOS Strobe automat declanșat când este scufundat în apă
 • Nivel de putere selectabil TX (6/5 / 2,5 / 1W) HiPower pe semnal CH16 și CH70.
 • Dimensiune 65 * 141,5 * 45 mm fără antenă
 • 335 g cu baterie FNB-V99Li, antenă și clip
 • Mod ATIS programabil de către utilizator pentru utilizarea pe căile navigabile interioare europene în temeiul acordului RAINWAT (necesită numărul ATIS de la organismul de reglementare corespunzător).

Continut pachet

 • HX-851E (HX-851E, HX-851, HX851), with CAT-460 Aerial
 • FNB-V99Li, 7.4V 1150mA Li-Ion Battery
 • CD-38 Charger Cradle
 • NC-88U Wall Charger, 240V
 • Belt Clip
 • Owners Manual

Modelul HX851E (HX-851E, HX-851, HX851) este un transmițător marin VMF portabil submersibil 6 Watt cu semnal GPS integrat și DSC. 

Modelul HX851E (HX-851E, HX-851, HX851) are o funcție DSC (Digital Selective Call) de semnalizare clasa D care îi permite să participe la sistemul IMO SOLAS GMDSS și poate trimite și primi apeluri de primejdie cu o poziție exactă -in receptor GPS. Toate navele Urgență, siguranță, individuală, apel în grup cu solicitare de poziție și raport poziție Sunt de asemenea disponibile apeluri de siguranță.
The built in GPS enables the unit to be used for simple navigation, with storage for 100 alphatagged waypoint positions the unit can be used to naviage to any one of them. 

Modelul HX851E (HX-851E, HX-851, HX851) este ideal pentru oricine navighează în apele costiere în prezent fără un radio VHF DSC sau pentru "geanta de prindere" a navigatorului sau a utilizatorului care caută un element suplimentar de siguranță.

Noile caracteristici includ o bandă luminiscentă de garnitură care strălucește în întuneric, o lumină puternică cu LED-uri care poate fi programată să lumineze în diferite configurații, inclusiv SOS și declanșată atunci când aparatul radio cade în apă.
Position and GPS data can be transferred to and from any NMEA 0183 compatible device including Chart plotters using connections in the CD-38 Charger cradle. 

 

Recenzii

5.00
1 de review-uri
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
| 5 din 5 stele!
02.12.2014
Egy éve vettem az Anicotól egy ilyen készüléket és nagyon meg vagyok elégedve vele. Egészen meglepő, hogy mennyi mindent tud a beépített GPS-szel. Minden hajósnak javaslom!

Produse care v-ar putea interesa

Informație
ANICO Blog
Opinia bloggerului nostru despre Wouxun KG-UVN1

Radioul a apărut în oferta de la Wouxun la începutul lui 2019. Cu toate acestea, a ajuns aici în Ungaria abia în martie 2020.
Pe baza mulților mei ani de experiență, nici măcar nu mă deranjează că nu a apărut un dispozitiv nou in mână. De ce ? Când testați radiouri în zadar în mod comercial, este sigur că va fi ceva de perfecționat pe firmware. Pe de altă parte, un așa-numit radio „matur” de 1 an este sigur că este bine utilizat și nu trebuie să căutați imediat o actualizare a firmware-ului sau să setați un meniu enervant și plin de bug-uri.
Cred că a meritat acest an de așteptare până când a ajuns și radioul aici

Webinarii SDRplay și recenzii video

We are informing you about some news from SDR World: about SDRplay's series of webinars, and about lots of video reviews.

What's new in the SDR world V-am arătat deja unul dintre ultimele noastre produse favorite: noul SDRPlay RSPdx. Acum puteți auzi și citi părerea altora despre asta - de data aceasta în engleză.
Un mini computer, este suficient pentru a „vorbi” despre un receptor SDR!

 

Fiind destul de ieftine și puternice, aceste microcomputere s-au dovedit a fi un instrument popular de bricolaj pentru radioamatori.
De asemenea, SDRplay a creat un mic fișier de imagine pe care tocmai l-am copiat pe un card micro SD, iar radioul de monitorizare ar putea porni.

RTLSDR vazut prin ochii unui observator SWL din ultimii 8-10 ani

Popularitatea radioului SDR a fost adusă prin introducerea versiunilor de cip RTL ale receptoarelor TV TV USB DVB-T din Ungaria în perioada 2012-2013. La acel moment, aceste dispozitive nu au putut fi obținute acasă, iar cumpărătorii SDR au fost nevoiți să le comande din China. De atunci, situația din Ungaria s-a schimbat foarte mult.

Facebook