Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

Produse Meniu

VASCO MINI 2 VOICE TRANSLATOR

Click pentru mărire
Preţ:
210,26 EUR (176,69 EUR + TVA)
Model: MINI2
Stoc: In stoc
Rating mediu: Fără rating
Producător: Vasco
Cant:buc.
Imagini suplimentare

Descriere

Faceți cunoștință cu cel mai recent traducător vocal de ultimă generație!

Vasco Mini 2 este aici pentru a vă ajuta să comunicați în întreaga lume în peste 50 de limbi - nu contează că nu vorbiți niciuna dintre ele. Folosiți Vasco Mini 2 și faceți-vă prieteni noi oriunde și oricând.

Uită de toate acele cărți de expresie și dicționare grele. Revoluția a venit. Vasco Mini 2 aude ce spuneți, îl traduce în limba aleasă și pronunță traducerea cu voce tare - la fel cum ar face un vorbitor nativ.Vasco Mini 2 has been hailed as the world’s best translator due to its 96% accuracy, immediate translations, easy interface and handy size. It fits into any pocket!

În plus, funcționarea ușoară vă permite să utilizați Vasco Mini 2 imediat după scoaterea din cutie! Pur și simplu porniți-l și porniți-l!

Faceți prieteni pe tot globul

Imaginați-vă că sunteți în străinătate și trebuie să cereți indicații ... sau poate sunteți acolo pentru a vorbi despre afaceri. Am fost cu toții acolo ... tăcerea penibilă când nu înțelegi ce spune un străin și gesturile stângace de a te înțelege.

Nu intrați în panică. Folosiți doar Vasco Mini 2. Acesta reduce toate barierele lingvistice, indiferent dacă vorbiți cu un bucătar francez sau cu un om de afaceri chinez. Cu Vasco Mini 2, conversația curge și viața este ușoară!

Cum functioneaza?

Alegeți limba și limba pe care doriți să o vorbiți, apăsați butonul și spuneți ce doriți să spuneți. Vasco Mini 2 îl va recunoaște imediat, îl va traduce și îl va pronunța cu voce tare într-un mod asemănător vorbitorului.

Ți-e frică de tehnologie? Vasco Mini 2 este cât se poate de simplu și intuitiv. Cele două butoane fizice îl fac ușor de utilizat. Nu este nevoie de configurare. Doar scoate-l din cutie și începe să vorbești în peste 50 de limbi.

Câștigător al Electronic Translators

Ai încredere în experți. Nu există un traducător electronic mai bun decât Vasco Mini 2. Nu există traduceri mai precise la această viteză. Nu este nimeni care să vă poată da gratuit și fără limite. Mini 2 este câștigătorul reviziei Electronic Translators!

Puteți icerca cu alți traducători de pe piață, dar vă înșelați. Toți aceștia necesită internetul pentru a traduce exact ceea ce vrei să spui. DOAR Vasco Mini 2 o poate face fără costuri suplimentare în peste 150 de țări.

Mai mult, Vasco Mini 2 este NUMAI traducător din lume care se poate conecta la 5 motoare diferite de traducere și alege cel mai bun în funcție de perechea de limbi, folosește propriile servere pe 5 continente pentru a oferi o traducere imediată și este susținut de către serviciul clienți în limba locală și în țara dvs

Updates gratuite

Vasco Mini 2 este în permanență dezvoltat și îmbunătățit. Echipa noastră lucrează pentru a vă oferi posibilitățile maxime cu un singur clic de buton. Pur și simplu descărcați toate cele mai recente actualizări direct pe dispozitivul dvs.!

New York, Tokyo, Barcelona - Vasco Mini 2 funcționează peste tot

Vasco Mini 2 își datorează viteza și precizia de traducere serverelor noastre situate pe fiecare continent și unei cartele SIM încorporate care îi permite să se conecteze la aceste servere oriunde în lume.

Costuri? Uita de asta. Vasco Mini 2 este complet gratuit! Folosiți traducătorul dvs. fără să vă fie frică de contracte, costuri ridicate și taxe de roaming. Funcționează fără limite în peste 150 de țări! Verificați harta pentru a afla mai multe.

Continut cutie:

  • Vasco Mini 2
  • International SIM card
  • Charger
  • USB cable
  • User manual

Specification:

Display TFT 240x320 pxls, 2.0 inchi touchscreen
Processor MT6735
RAM 1 GB
ROM 8 GB
Battery Lithium-ionium 1200mAh
Earphone input Mini Jack (3.5 mm)
USB Micro USB
Dimensions 1.73 x 4.44 x 0.47 in (42 x 113 x 12 mm)
Weight 0.15 lb (70 g)

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Produse care v-ar putea interesa

Informație
ANICO Blog
Un mini computer, este suficient pentru a „vorbi” despre un receptor SDR!

 

Fiind destul de ieftine și puternice, aceste microcomputere s-au dovedit a fi un instrument popular de bricolaj pentru radioamatori.
De asemenea, SDRplay a creat un mic fișier de imagine pe care tocmai l-am copiat pe un card micro SD, iar radioul de monitorizare ar putea porni.

RTLSDR vazut prin ochii unui observator SWL din ultimii 8-10 ani

Popularitatea radioului SDR a fost adusă prin introducerea versiunilor de cip RTL ale receptoarelor TV TV USB DVB-T din Ungaria în perioada 2012-2013. La acel moment, aceste dispozitive nu au putut fi obținute acasă, iar cumpărătorii SDR au fost nevoiți să le comande din China. De atunci, situația din Ungaria s-a schimbat foarte mult.

Prezentarea noului transceiver digital de 5W cu dublă bandă - Yaesu FT3DE!

Noul Yaesu FT3DE oferă o putere fiabilă de 5W de putere RF, în design compact și greutate redusă, de la factorul - W62mm x H100mm x D32.5mm / 282g. Setările de economisire a puterii bateriei sunt disponibile pentru fiecare bandă de frecvență cu un nivel de putere de ieșire TX (5W / 2.5W / 1W / 0.3W) selectabil individual. Chiar și într-un corp compact, utilizatorul poate beneficia de o calitate sonoră și clară a vocii C4FM de la 700mW de putere audio. Funcționarea reală cu două benzi (V + V, U + U, V + U, U + V) este disponibilă cu două receptoare independente, iar FT3DR / E suporta simultan monitorizarea digitală C4FM atât pentru benzile A și B (C4FM / ).

SDRplay are plăcerea de a anunța astăzi lansarea versiunii SDRuno v1.3.

SDRplay are plăcerea de a anunța astăzi lansarea versiunii SDRuno v1.3. Acesta este un upgrade major la SDRuno, care adaugă o serie de caracteristici noi importante și este destinat tuturor modelelor RSP (RSP1, RSP1A, RSP2, RSP2pro și RSPduo)

Funcția PDN (Portable Digital Node) pentru FTM-400 și FTM-100

Suntem incantati sa va informam ca functia PDN (Portable Digital Node) pentru seriile FTM-400 si FTM-100 este acum disponibila. Acest firmware este acum disponibil pe site-ul oficial Yaesu: http://www.yaesu.com

Facebook