Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

Produse Meniu
Limba
Hungarian hu
English en
Romanian ro

Wouxun KG-UV9D Plus Multi-Band Portabil

Click pentru mărire
Preţ:
169,71 EUR (142,62 EUR + TVA)
Model: KG-UV9D-PLUS
Stoc: In stoc
Rating mediu: 5 din 5 stele!
Producător:
Opţiuni disponibile:
Owner's manual:
Cant:buc.
Imagini suplimentare

Descriere

Wouxun KG-UV9D Plus are toate caracteristicile standard ale KG-UV9D, in plus cross-band repeat în bandă largă. De asemenea, are 6 elemente de meniu suplimentare, cele mai multe fiind legate de configurația cross-band repeat bandă largă.

În timp ce Plus arată aproape identic cu 9D, la o inspecție mai atentă există diferențe vizibile. Butoanele de pe tastatura UV9D sunt oarecum pătrate, dar butoanele 9D Plus sunt rotunjite. Grila pentru difuzoare pe Plus este mai largă, iar butoanele deasupra sunt mai scurte și mai largi. Butonul PTT arată și se simte diferit, cu un joc mai pronuntat pe margini. Șasiul UV9D Plus este, de asemenea, un pic mai gros, măsurând aproximativ un milimetru sau mai mult decât cel 9D obișnuit.

Cu toate acestea, ambele dispozitive utilizează acelasi acumulator, clemă pentru curea, încărcător pentru birou, carcasă și alte accesorii, și utilizează același conector accesoriu Kenwood K1, ceea ce înseamnă că dacă aveți deja 9D, adăugați un 9D Plus si nu veti simti diferenta.

Experimentați entuziasmul cu mai multe benzi cu Wouxun KG-UV9D PLUS! Acesta portabila cu două moduri multi-modulare combină transmisia cu bandă dublă, recepția cu 7 benzi și opțiunile multiple de funcții pe care nu le gasiti la un radio tipic cu bandă dublă! Dispozitivul Wouxun KG-UV9D transmite pe 4 W UHF și 5 W VHF cu setări multiple de alimentare. Dispune de 999 de canale de memorie programabile impresionante, cu codare și decodare QT / DQT, codare / decodare DTMF și selecție de lățime de bandă îngustă / lățime de bandă de 2,5 kHz / 5 kHz / 6,25 kHz / 10 kHz / 12,5 kHz / 25 kHz / 50 kHz / 100 kHz.

Transmisie Dual Band:
144-148MHz VHF (FM TX)
420-450MHz UHF (FM TX)

7 band reception:
76-108MHz (FM Radio)
108-136MHz (AM RX)
136-180MHz (FM RX)
230-250MHz (FM RX)
350-400MHz (FM RX)
400-512MHz (FM RX)
700-985MHz (FM RX)

Functii:
Wouxun KG-UV9D PLUS funcționează pe mai multe niveluri pentru a maximiza experiența! Are o recepție duală reală, astfel încât să puteți primi simultan două semnale pe aceeași bandă sau pe alte benzi diferite. Puteți transmite chiar și pe o singură bandă în timp ce primiți pe cealaltă în același timp!

Dar operarea multifuncțională nu se termină acolo. Dispozitivul Wouxun KG-UV9D PLUS are capabilități multiple de scanare, de asemenea. Scanarea prioritară, scanarea grupului de canale, acestea sunt doar date. Scanarea CTCSS / DCS este un plus. Doriți o caracteristică de scanare care este foarte interesantă? Cu o recepție duală, Wouxun KG-UV9D PLUS poate scana două benzi în același timp. Asta inseamna sa fie multifiunctional!

Desigur, nu putem uita multi-afișajul. Inițial introdus cu popularul KG-UV8D, ecranul color mare este, de asemenea, o caracteristică primordială a modelului Wouxun KG-UV9D PLUS și cu unele îmbunătățiri notabile. Desigur, există încă o mulțime de spațiu pentru afișarea tuturor informațiilor necesare funcționării unui radio multifuncțional pe ambele benzi în același timp. Afișajul este de asemenea reglabil, cu cinci nivele de luminozitate. Personalizați setările pentru confortul vizionării, în timp ce economisiți energia acumulatorului după cum este necesar. Wouxun KG-UV9D PLUS detineti contolul la maxim!  

Vorbind despre control, verificati modul de blocare. Puteți să blocați numai tastatura, să blocați tastatura și codificatoarele, să blocați tastatura și ASV sau să le blocați tot. Opțiunile de blocare multiple vă permit să decideți cum poate fi accesat radioul dvs., menținându-vă controlul.

Wouxun KG-UV9D PLUS este, de asemenea, încărcat cu alte caracteristici/functii utlie pentru a fi cu adevarat multifunctional ! Trei taste programabile, setări de transmisie sub-frecvență, editare și afișare a numelui canalului, afișare ID apelant, radio FM 76-108Mhz, funcție SOS, alarmă la distanță, frecvență inversă, VOX (Voice Operated Transmit) pentru operarea în regim hands-free și o lanternă cu iluminare ridicată fac parte din pachet. Și da, la fel ca Wouxun 8D, modelul Wouxun KG-UV9D PLUS are un cronometru!

Dispozitivul Wouxun KG-UV9D PLUS vine cu un acumulator Li-Ion de 7.4V 2000mAh (14.8Wh), clema pentru curea, antena cu castig mare, antena stubby, curea pentru incheietura mainii, incarcator desktop, cablu AC, manual de utilizare si o garantie Wouxun de 1 an .

Wouxun KG-UV9D PLUS Caracteristici:

Continut cu Wouxun KG-UV9D PLUS:

 • Wouxun KG-UV9D Two Way Radio
 • Li-Ion Battery Pack
 • Multi-Band High Gain Antenna
 • Dual Band Stubby Antenna
 • Clema curea
 • Curelusa ingheietura mana
 • Dock de incarcare
 • AC Adapter
 • Manual operational

Wouxun KG-UV9D PLUS Specificatii:

 • Dimensions: 124.5mm × 61.49mm × 33.88mm
 • Weight: 490g
 • Antenna connector type: SMA Female (Standard)

Statiile  radioamatori pot transmite numai în benzile de radioamatori cu setarile din fabrica. Extensia frecvenței este contra cost. Vedeți produsele asociate!

Youtube video

Recenzii

| 5 din 5 stele!
04.03.2019

Kiváló ! Több rádióm is van de ez felülmúlja mindet.
| 5 din 5 stele!
27.09.2018

Nagyon klassz kis rádió, ennyi pénzért sokkal többet nyújt, mint amit kívánhatunk. Mivel sokat tud, így időt kell szánni rá, ehhez a manual igen komoly segítség :)
Anico-sok kedvesek, felkészültek és segítőkészek, rengeteg tapasztalattal a hátuk mögött, minden igényt kielégítő szolgáltatással, így a következő rendelést is itt adtam le természetesen.
A jövőben is itt vásárolok.
Köszönöm!!!
HG5OLS
| 5 din 5 stele!
31.08.2018

Türelmetlenül vártam, hogy az első töltés véget érjen. Megtörténte után nehéz volt abbahagyni az ismerkedést a készülékkel. Sok funkció "adja magát", azért - eleinte biztosan - hasznos a manuál is. Remek készülék, annyira lekötött a rádió, hogy csak másnap láttam meg az ajándékot is a dobozban. Köszönöm Anico Kft!✔
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
| 5 din 5 stele!
27.10.2016

Nagyon megvagyok elégedve a készülékkel ,mindenkinek ajánlom aki ilyen kis készüléket szeretne használni.Aniko kft- ről annyit,korrektek,ha van raktáron termék,a szállítás gyors és korrekt,ajánlom mindenkinek.
| 5 din 5 stele!
26.08.2016

Konnyen kezelheto keszulek. Gyorsan meg lehet tanulni a programozasat. Jo a hangja, az akku sokaig birja.

| 5 din 5 stele!
11.07.2016

Nagyon ügyes kicsi készülék .Programálása egyszerü, és hamar megtanulhato. Minden funkció meg van rajta amit egy ekkora készüléknek tudnia kell. Vételérzekenysége kitünő. a 2ooo mAh , Li- Ion- os aku nagyon jol viselkedik, 3 nap használat és állandó bekapcsolás után is félig van lemerülve. A háttér világitás készenléti állapotban is kitünő dolog. Mindenféleképpen csak ajánlani tudom aki olcsó és jó készuléket akar venni.
A készülék Romániaba kellett érkezzen , kiszolgálás , gyorsaság, KITÜNŐ . Köszönet Anico.Ro.
Scrieţi o recenzie


Notă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil