Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

Produse Meniu

Yaesu FT-2980E VHF / FM TRANSCEIVER MOBIL RADIOAMATORI

Click pentru mărire
Preţ:
168,46 EUR (141,56 EUR + TVA)
Model: FT-2980R-B2
Stoc: In stoc
Rating mediu: 5 din 5 stele! (1)
Producător: Yaesu
Vă rugăm selectați limba pentru descărcarea manualului:
Owner's manual:
Cant:buc.

Descriere

Yaesu FT-2980E Transmitator FM de 144 W cu transmisie puternică de 80 W. Noul Yaesu FT-2980 are acum 80 de Watts de putere ! Nu este nevoie de un ventilator de răcire, un ecran uriaș, ușor de citit și capabilitatea de conectare prin internet WIRES ™ acces la o singură atingere pot fi ale tale cu noul Yaesu FT-2980E!

Yaesu FT-2980E Caracteristici:

CTCSS si DCS Encode/Decode din constructie

Pentru accesul rapid la repetor sau monitorizarea silențioasă a canalelor ocupate, sunt încorporate circuitele CTCSS și DCS (Digital Code Squelch) Encoder / Decoder. Datele de configurare CTCSS și DCS pot fi stocate independent în fiecare canal de memorie. Modul "Split Tone" permite, de asemenea, funcționarea pe sisteme în care CTCSS și DCS sunt utilizate separat pe rețeaua de legătură uplink/downlink.

Extensive Memory System / Sistem de Meorie Extinsa

Yaesu FT-2980E oferă un număr total de 221 de canale de memorie, inclusiv 200 memoriil uzuale, zece perechi de memorii limită de bandă și un canal "HOME" de rechemare rapidă pe care îl puteți dedica unui repetor frecvent utilizat sau unei frecvențe simplex. Memoriile pot stoca informații despre schimbarea repetoarelor, datele CTCSS / DCS, nivelul de ieșire a puterii, starea de scanare ("Skip") și etichetele Alpha-Numeric.

Alpha-Numeric Channel Display 

Canalele din memorie pot fi afișate fie cu frecvența canalului, fie cu o etichetă Alpha-Numeric personalizată, pentru recunoașterea ușoară a canalelor. Pot fi utilizate până la șase litere, caractere sau numere pentru etichetarea canalelor.

WIRES Internet Linking Access Feature

Yaesu FT-2980E include o tasta "Internet" localizată convenabil, pentru acces rapid la sistemele de repetoare conectate la Internet. Interfața de repetare pe Internet vă permite să utilizați Yaesu FT-2980R pentru a vorbi cu alți amatori din întreaga lume, cu o calitate excelentă a semnalului vocal. Tasta "Internet" poate fi configurată să trimită fie o singură cifră DTMF, fie un șir DTMF, pentru a funcționa într-un repetor WIRES ™ (Wide-Coverage Internet Repeater Enhancement System) sau pe alte repetoare conectate la Internet utilizând accesul la tonuri DTMF. Pentru mai multe informații despre WIRES ™, vizitați site-ul Web Yaesu (www.yaesu.com)

Excellent Receiver Performance

Partea centrala receptorului Yaesu FT-2980E este echipata cu un nou filtru de intrare Advanced Track Tuning RF, de înaltă calitate, care oferă protecție remarcabilă datorită distorsiunii intermodulării.

LCD Display de dimensiuni mari

Ecranul LCD de 6 cifre asigura o vizibilitate excelentă

Difuzor intern puternic

Yaesu FT-2980E are in constructie un difuzor  3W BIG watts,  cu un volum puternic statia se va putea folosi usor si in medii mai zgomotoase.

80 Watts of Power Output

80 W de putere RFPower Output, fără ventilator de răcire necesar! Sunt furnizate patru niveluri de putere selectabile: 80/30/10/5 Watts. Selecția puterii poate fi stocată în memorie, permițându-vă să economisiți energie în timp ce utilizați repetoare locale puternice.

Yaesu FT-2980E continut cutie:

  • FT-2980E radio
  • Microphone MH-48A6JA
  • Mobile Mounting Bracket MMB-83
  • DC Power Cord w/Fuse
  • Spare Fuse 25A
  • Standing Foot
  • Operating Manual
  • Warranty Card

3 ani garantie!

Statiile  radioamatori pot transmite numai în benzile de radioamatori cu setarile din fabrica. Extensia frecvenței este contra cost. Vedeți produsele asociate

General
Frequency Range Tx 136 - 174 MHz (Asian version), 144 - 148 MHz (USA version), Rx 136 - 174 MHz
Channel Step 5/10/12.5/15/20/25/50/100 kHz
Standard Repeater Shift ±600 kHz
Frequency Stability Better than ±10 ppm (-20 C - + 60 C)
Modes of Emission F2D/F3E
Antenna Impedance 50 Ohms, unbalanced
Supply voltage 13.8 V DC ±15 %, negative ground
Current Consumption (typical) Rx:less than 0.7 A, less than 0.3 A (squelched) Tx:15 A (80 W) / 9 A (30 W) / 5 A (10 W) / 4 A (5 W)
Operating Temperature Range -20 C - + 60 C
Case Size (WxHxD) 160 x 50 x 185 mm
Weight (Approx.) 19 kg
Transmitter
Output Power 80 W / 30 W / 10 W / 5 W
Modulation Type Variable Reactance
Maximum Deviation ±5 kHz (Wide), ±2.5 kHz (Narrow)
Spurious Radiation Better than –60 dB
Microphone Impedance 2 k-Ohms
Receiver
Circuit Type Double Conversion Superheterodyne
Ifs 21.7 MHz & 450 kHz
Sensitivity (for 12dB SINAD) Better than 0.4 µV
Selectivity (–6/–60dB) 12 kHz/28 kHz (Wide), 9 kHz/22 kHz (Narrow)
IF Rejection Better than 70 dB
Image Rejection Better than 70 dB
Maximum AF Output 3 W into 4 Ohms @10 % THD
Specifications subject to change without notice or obligation. Specifications guaranteed only within Amateur band. Frequency ranges will vary according to transceiver version; check with your dealer.

Recenzii

5.00
1 de review-uri
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
| 5 din 5 stele!
08.11.2019
A termék nagyon jó, a teljesítménye szintén. Könnyen kezelhető !
Ami a leírásban egy kicsit félrevezető, és ez nem a készülék hibája, hogy " egy gombnyomással elérhető a wi-fi és az echolink " Javasolnám ennek kivételét, vagy tessék leírni, hogy még kiegészítők kellenek hozzá mintegy 41000 Ft. értékben, valamint a használati procedúra. Egyszerűbb, ha ezt az alkalmazást letöltöm a telefonomra.
A bolt és a dolgozók segítőkészek, mindent megtesznek a vevők érdekében.
Köszönöm a pozitív, segítőkész hozzáállást.

Produse care v-ar putea interesa

Informație
ANICO Blog
Un mini computer, este suficient pentru a „vorbi” despre un receptor SDR!

 

Fiind destul de ieftine și puternice, aceste microcomputere s-au dovedit a fi un instrument popular de bricolaj pentru radioamatori.
De asemenea, SDRplay a creat un mic fișier de imagine pe care tocmai l-am copiat pe un card micro SD, iar radioul de monitorizare ar putea porni.

RTLSDR vazut prin ochii unui observator SWL din ultimii 8-10 ani

Popularitatea radioului SDR a fost adusă prin introducerea versiunilor de cip RTL ale receptoarelor TV TV USB DVB-T din Ungaria în perioada 2012-2013. La acel moment, aceste dispozitive nu au putut fi obținute acasă, iar cumpărătorii SDR au fost nevoiți să le comande din China. De atunci, situația din Ungaria s-a schimbat foarte mult.

Prezentarea noului transceiver digital de 5W cu dublă bandă - Yaesu FT3DE!

Noul Yaesu FT3DE oferă o putere fiabilă de 5W de putere RF, în design compact și greutate redusă, de la factorul - W62mm x H100mm x D32.5mm / 282g. Setările de economisire a puterii bateriei sunt disponibile pentru fiecare bandă de frecvență cu un nivel de putere de ieșire TX (5W / 2.5W / 1W / 0.3W) selectabil individual. Chiar și într-un corp compact, utilizatorul poate beneficia de o calitate sonoră și clară a vocii C4FM de la 700mW de putere audio. Funcționarea reală cu două benzi (V + V, U + U, V + U, U + V) este disponibilă cu două receptoare independente, iar FT3DR / E suporta simultan monitorizarea digitală C4FM atât pentru benzile A și B (C4FM / ).

SDRplay are plăcerea de a anunța astăzi lansarea versiunii SDRuno v1.3.

SDRplay are plăcerea de a anunța astăzi lansarea versiunii SDRuno v1.3. Acesta este un upgrade major la SDRuno, care adaugă o serie de caracteristici noi importante și este destinat tuturor modelelor RSP (RSP1, RSP1A, RSP2, RSP2pro și RSPduo)

Funcția PDN (Portable Digital Node) pentru FTM-400 și FTM-100

Suntem incantati sa va informam ca functia PDN (Portable Digital Node) pentru seriile FTM-400 si FTM-100 este acum disponibila. Acest firmware este acum disponibil pe site-ul oficial Yaesu: http://www.yaesu.com

Facebook