Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

Yaesu FT2DE B2 C4FM 144/430 MHz DIGITAL DUAL BAND TRANSCEIVER PORTABIL

Yaesu
318,91 EUR (267,99 EUR + TVA)
Model: XAH060M004-1E
(13)
Produse diversificate:
Limba manual: Engleză sau Germana in pachet. Manualul PDF. In alta limba se trimite la cererea clientului prin e-mail :
318,91 EUR (267,99 EUR + TVA)

Descriere

Yaesu FT2DE C4FM 144/430 MHz Dual Band cu transmițător digital portabil cu ecran tactil de 1,7 "Acest transmițător captivant de vârf este conceput pentru ușurință în utilizare, având în vedere ecranul  tactil de dimensiuni mari, cu o lățime de 1,7" ecranul tactil oferă o mulțime de informații printr-o interfață ușor de navigat, oferind o operabilitate fără stres și un nivel ridicat de vizibilitate pe ecran pentru operatorul Yaesu FT2DE. Yaesu FT2DE vine echipat cu o multime de functii avansate:  700 mW of samnal audio puternic si clar, Antena GPS cu sensibilitate ridicata 66 ch , 1200 bps / 9600 bps APRS® functie, Dual watch (V/V, U/U/, V/U), Dual Monitor (C4FM Digital/C4FM Digital), GPS Logging/Recording, Water resistant (IPX5 Rating), microSD Card Slot, acumulator Li-Ion de capacitate mare de 2200mAhinclus ca si accesoriu standard.

Analog/C4FM Dual Monitor (V+V/U+U/V+U)
Cu două receptoare independente atât pentru analogic, cât și pentru cele digital, puteți asculta simultan aceleasi bezi sau altele !

Loud Vibrant Audio
Cu 700mW de sunet puternic si clar, Yaesu FT2DE este alegerea perfectă pentru medii zgomotoase și aglomerate.

Wide Band Receiver
Acoperă de la 500kHz până la 999.990MHz, recepție continuă pentru transmisii de undă scurtă, FM / AM, posturi TV analogice, aeronave audio, canale de serviciu public etc. (Bandă celulară blocată)

1200/9600bps APRS® Data Communication
Modemul montat standard AX.25 TNC Modem permite implementarea fără probleme a sistemului APRS® (Sistem de Rapportare automată a pachetelor). Veți putea afișa informațiile, lista de posturi; și utilizați mesajul, funcția SmartBeaconing TM. Veți putea urmări mișcarea dvs. APRS® pe site-urile internet.

Digital Group Monitor Function
Funcția digitală GM verifică automat dacă membrii înregistrați într-un grup se află în domeniul de comunicare și afișează informații precum distanța și direcția pentru fiecare semn de apel pe ecran. Această funcție convenabilă face posibilă nu numai să vedem dacă prietenii se află în domeniul de comunicare, dar și să determine instantaneu locația și relația dintre toți membrii grupului.Această funcție poate fi de asemenea folosită pentru a trimite mesaje și date, cum ar fi imagini, între membrii unui grup, permițând comunicarea comodă și distractivă între prieteni atunci când se află în călătorie sau în călătorie. Mesajele și imaginile trimise și primite pot fi verificate pe ecranul LOG List, cu pictograme care le fac ușor de distins. 

Backtrack Function to Return to Departure Point
Această funcție permite navigarea înapoi la punctul de plecare sau un punct adăugat anterior în memorie. Când faceți drumeții sau camping, înregistrați doar punctul de plecare sau poziția cortului dvs. și apoi puteți verifica în mod constant direcția și distanța față de poziția actuală. Săgeata afișajului compasului arată în mod constant direcția spre punctul înregistrat, făcându-l extrem de convenabil pentru a vă întoarce la locul înregistrat - deplasați-vă în direcție astfel încât săgeata în afișajul de orientare puncte direct în sus.

Snapshot Picture Taking Capability
Când utilizați camera microfonului difuzorului la îndemână (opțional MH-85A11U), apăsați butonul declanșator pentru a captura o fotografie, apoi apăsați butonul de transmisie a imaginii pentru a transmite cu ușurință datele imaginii.Imaginea instantanee sau datele recepționate sunt stocate pe un card micro SD de mare capacitate care este instalat în radio. Puteți să rețineți și să trimiteți aceste date de imagine de pe cardul SD oricând. Dimensiunea datelor de imagine este de 320 x 240 de puncte sau de 160 x 120 de puncte. Calitatea imaginii poate fi setată de la 3 tipuri și puteți alege un format potrivit pentru imagine și scop.Aceste date de imagine păstrează, de asemenea, o înregistrare de timp și datele privind localizarea GPS a instantaneului. Este ușor să vizualizați și să editați fișierul de date după ce ați făcut fotografiile utilizând un computer personal.Un instantaneu ajută la navigarea și revenirea la locația imaginată; alte utilizări diferite sunt posibile.

Automatic Mode Selection (AMS)
Funcția de selectare a modului automat detectează modul de recepție. Receptorul automat selectează unul dintre cele patru moduri de comunicație în funcție de semnalul primit. Acest lucru este extrem de convenabil atunci când ascultați pentru comunicații, deoarece nu trebuie să fii conștient de modul de comunicare al celeilalte părți. Transmițătorul poate fi de asemenea utilizat într-un mod de comunicare fix.

Four (4) Communication Modes

Yaesu FT2DE funcționează într-un mod analogic tradițional și trei moduri digitale! Bucurați-vă de comunicare în modul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.
1. V/D Mode (Simultaneous Voice/Data Communication Mode) 
Jumătate din lățimea de bandă este utilizată pentru semnalul vocal cu corecție de eroare. Transmiterul utilizează o tehnologie puternică de corecție a erorilor dezvoltată pentru dispozitivele de comunicare profesionale. Codul foarte corect de corectare a erorilor oferă beneficii cum ar fi întreruperea minimă a comunicării. Modul digital de bază C4FM FDMA oferă un echilibru bun între calitatea sunetului și corectarea erorilor.

2. Voice FR Mode (Voice Full Rate Mode) 
Acest mod utilizează întreaga lățime de bandă de 12,5 kHz pentru a transmite date vocale digitale. Dimensiunea mai mare a datelor vocale permite comunicarea vocală cu o calitate ridicată a sunetului. Utilizați acest mod pentru o comunicare plăcută a calității sunetului între prietenii radio amatori.

3. Data FR Mode (High-speed Data Communication Mode) 
Un mod de comunicare de mare viteză care utilizează întreaga lățime de bandă de 12,5 kHz pentru comunicații de date. Receptorul pornește automat la acest mod atunci când trimite și primește imagini, permițând transmiterea rapidă a unui volum mare de date.

4. Analog FM Mode Analogul FM este eficient pentru comunicarea cu un semnal slab care determină ruperea vocii în modurile digitale. Modul analogic permite comunicarea chiar și la distanțe unde zgomotul și semnalele slabe fac comunicarea aproape imposibilă. Proiectul cu circuit slab de putere încercat și de încredere utilizează mai puțină energie decât modurile digitale.

5 Watts Solid RF Power
Yaesu FT2DE emite un maxim de 5 wați de putere RF curată, cu opțiuni selectabile de economisire a energiei de 2 wați, iar ½ Watt este de asemenea disponibil cu o simplă atingere a ecranului.

High Capacity Lithium-Ion Battery
Cu o baterie de 7.2 V de înaltă capacitate de 2200 mAh (SBR-14LI), fiecare operator se poate bucura de timp redus de încărcare și perioade lungi de timp de convorbire între ciclurile de încărcare.

Integrated 66ch High Sensativity GPS
Receptorul integrat GPS și antena (amplasată deasupra radioului) oferă locația, ora, direcția și informațiile APRS®. Yaesu FT2DE are o capacitate foarte mare de transmisie de date GPS.

Smart Navigation Function
Aceasta este o funcție de navigare în timp real care înregistrează locația și direcția stațiilor Monitorului de grup (GM). Modul V / D digital comunică informații precum datele de poziție în același timp cu semnalul vocal, permițându-vă să vedeți distanța și direcția celeilalte părți în timp real în timpul comunicării. Acest lucru vă permite să vă confirmați poziția și cealaltă parte în situații cum ar fi drumeții și conducere, unde pozițiile dvs. se schimbă în mod constant, oferind o modalitate ușoară de a vă întâlni sau de a vă alătura traseelor.

Yaesu FT2DE Specificatii:

Frequency Ranges: 
A(Main) Band 
RX : 76 - 108 MHz (FM Broadcast) 108 - 137 MHz (Air Band) 
RX : 0.5 - 1.8 MHz (AM Broadcast) 
1.8 - 30 MHz (SW Band) 30 - 76 MHz (50 MHz HAM) 
137 - 174 MHz (144 MHz HAM) 174 - 222 MHz (VHF Band) 
222 - 420 MHz (GEN1) 420 - 470 MHz (430 MHz HAM) 
470 - 774 MHz (UHF Band) 774 - 999.90 MHz (GEN2) 

TX: 144-146 MHz , 430-440 MHz


B(Sub) Band 
RX: 108 - 137 MHz (Air Band) 
137 - 174 MHz (144 MHz HAM) 
174 - 222 MHz (VHF Band) 
222 - 420 MHz (GEN1) 
420 - 470 MHz (430 MHz HAM) 
470 - 580 MHz (UHF Band) 

TX: 144 - 148 MHz, 430 - 450 MHz

Continut cutie

 • Transceiver
 • Battery charger
 • PA-48B/C/F/U* or SAD-14B* “B” suffix is for use with 120 VAC (Type-A plug), “C” suffix is for use with 230-240 VAC (Type-C plug), “F” suffix is for use with 220 VAC, and “U” suffix is for use with 230 VAC (Type-BF plug).
 • Antenna
 • Belt clip
 • Battery pack protective cap
 • Long life lithium-ion battery pack (SBR-14LI: 7.2V, 2,200 mAh)
 • USB cable
 • Quick Manual
 • Operating Manual (this manual)
 • Warranty Card

Atentie: Toate transceiverele vin cu setari default din fabrica, acestea putand transmite doar in benzile de radioamatori dedicate. Pentru extensia frecventei ( eliberare in banda ) exista costuri suplimentare.Verificati preturile la sectiunea Extensie frecventa. In cazul in care se opteaza si pentru extensia frecventei, aceasta trebuie adaugata in cos.

Youtube video

Recenzii

4.92
13 de review-uri
(12)
(1)
(0)
(0)
(0)
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
|
Achiziționat veritabil
28.05.2021
Szokás szerint-hibátlan jól működik az ügyintézés maximális. Köszönöm úgyis visszatérek.
|
Achiziționat veritabil
06.08.2020
Hibátlan termék gyors kiszolgálás
|
Achiziționat veritabil
23.05.2020
Alaposan megkínoztam, teszteltem minden sávon és minden üzemmódban ezt a készüléket, és azt kell mondjam , hasonlóan a többséggel, ez egy nagyon jó rádió, tökéletes tudásban és minőségben. A technikai részletekbe nem mennék bele, azt már többen is kifejtették előttem. Összességében nagyon elégedett vagyok. Az Anico kft pedig hozta a tőle megszokott magas színvonalat, vevőbarát hozzáállás, gyors szállítás.
Külön köszönet pmrradio.hu Robikának hogy ugyan nem mutatta be konkrétan ezt a készüléket, de felhívta rá a figyelmem. :)
|
16.04.2019
A rádió nagyon jó. Tul kevés ideje van még nálam hogy bármilyen véleményt mondjak róla . Az érintőképernyő
nagyon jó bár még egy kicsit szkatlan. Sokat kell még tanulmányozni hogy jól ki tudjam használni.
|
16.02.2019
Kiváló készülék, ajánlom mindenkinek.
|
18.01.2019
Nagyon klassz készülék. Meg vagyok elégedve vele. Nagyon hasznos az ajándékba kapott asztali töltő.
Köszönöm a gyors kiszolgálást.
Kár, hogy a többi hozzá való adat kábelt külön kell megvásárolni.
|
05.10.2018
Remek készülék!
Örülök, hogy megvásároltam.
De!
Dicséret illeti a céget a korrekt kiszolgálásért és a szolgáltatásaiért.
Ne feledkezzünk meg erről sem!
|
11.05.2017
Fantastic radio.
I was led to believe that the screen is not great, but it's nowhere as bad as people claim.
Sure, it's not as contrasty as a 1bit LCD, but is well on par as a 4bit (which means it can display grey-scales)

Functionally it works very well. It's sensitive, and audio is very clear and loud.
UI is, as is typical with Yaesu, a bit unintuitive, but once you have played with it for a while it becomes straightforward.

GPS lock is fast and accurate.

Very happy with my purchase, and my experience with Anico
|
30.03.2017
Elsősorban az APRS funkciók miatt vettem a rádiót. A legtöbb tulajdonsága megegyezik az FT1D-vel, azonban a nagyobb kijelzőnek és a továbbfejlesztett GPS-nek (+ Glonass) köszönhetően az FT2D különösen alkalmas APRS célokra. A GPS nagyon hamar pozíciót talál, és a SmartBeaconing a haladási sebességhez igazodó gyakorisággal adja a "beacon"-öket. (A PTT lockot nem szabad bekacsolni, mert akkor nem ad APRS csomagokat!) A két független vevő lehetővé teszi, hogy az APRS-sel egyidejűleg figyelni és forgalmazni tudjunk a másik csatornán, vagy akár folyamatosan scannelni.

Nekem külön kedvencem, hogy a beprogramozott frekvenciáinkat csoportokba szervezhetjük. Például az átjátszókat az egyes országrészek szerint hozzárendelem egy-egy, vagy több memóriabankhoz. (Ez a VX3-nál is így van.) Így, ha kirándulás közben csak kiválasztom például, hogy északkelet, és akkor a Mátra, Bükk és Zemplén környéki átjátszókat scannelem.
Ráadásul nem tesz különbséget a rádióamarőr URH és a broadcast (műsorszóró) frekik között, mind ugyanabba a 900 elemű memóriába kerül.

A szabadon letölthető ADMS-8 progival programozó kábel nélkül is lehet programozni a rádiót SD kártyán keresztül a rádió Backup funkcióját használva. Az ADMS-8 némi "molyolással" képes .CSV fájlt fogadni, így akár egy táblázatkezelőben is lehet szerkeszteni a frekikeket, paramétereket, amiket például CHIRP-ben már összeállítottál egy másik rádióhoz, mint én a VX3-hoz. (Vigyázz, mert a mellékelt mini USB kábel csak firmware frissítésre való. A rádión levő 11 pólusú mini USB alj más lábait használja a klónozó kábel)

A GPS a tracklogot felírja az SD kártyára, amit egy kis ügyeskedéssel .kmz vagy .gpx formátumra alakítva, térképen is meg lehet nézni a megtett utat.

A C4FM adásmód nekem új, első benyomásom kedvező, egyenletesebb hangminőséget ad, különösen mozgás közben, mint az FM. Kipróbáltam Echolinkre is, az érintőképernyős DTMF bevitel nagy könnyebbség. Általában véve is a nagyobb kijelző segítség a használat során, talán lehetne egy kicsit kontrasztosabb.

A rádió maga olyan "Yaesu"-s, a maga módján kifejezetten guszta. :-)
|
27.03.2017
Tetszetős kivitelű rádió, az embernek van valami a kezében, van tömege, masszív.
Kezelése szokatlan, de hamar bele lehet tanulni. A funkciógazdagság már már ijesztő , és némelyik megtalálása sem teljesen magától értetődő.
Szenzációs Kossuth rádiót 540 kHz-en hallgatni, de az URH-műsorszóró sávban a sztereó vétel sem kispályás dolog.
A GPS funkciója kiváló, a lementett track nagyon precíz .
Az APRS beaconing komoly fejtörést okoz, nem igazán sikerült eddig jól beállítani. Nagy a valószínűsége, hogy az a jelenlegi firmware-el bugos.
|
15.01.2017
Felicitari pentru pagina dvs. web , arata profesionist , succes !
|
17.06.2016
Buna ziua. Am achizitionat aceasta portabila si sunt foarte multumit de ea. Felicitari pentru domnul Radu Barac si Anico Romania. Operativitate si implicare. Recomand cu placere. YO2MLN
|
09.10.2015
A készülék könnyen kezelhető, jól látható kijelzője van, a hangja kitűnő.
Még sok felfedezendő képessége van!