Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

Produse Meniu

Actualizare firmware pentru FT2DR / E împreună cu cel mai recent software de PC WiRES-X

11.01.2019 12:00:00
Actualizare firmware pentru FT2DR / E împreună cu cel mai recent software de PC WiRES-X

Yaesu este încântat să anunțe că pe site-ul nostru oficial (www.yaesu.com) a fost lansată o actualizare firmware pentru FT2DR / E împreună cu cel mai recent software pentru PC WiRES-X (V1.50). Această actualizare va permite ca dispozitivul FT2DR / E să funcționeze ca o stație de noduri portabile WiRES-X cu următorul firmware și software-ul WiRES-X: FT2D MAIN FW V3.10, FT2D DSP FW V4.31, WiRES-X PC Software V1. 50

Pentru a configura o stație portabilă de noduri digitale cu dispozitivul FT2DR / E, este necesar accesoriu pentru kitul de conectare SCU-39 WiRES-X. SCU-39 este acum disponibil și suntem gata să acceptăm comenzile dvs.

Utilizatorii pot stabili cu ușurință și utiliza o stație de noduri portabile WiRES-X prin conectarea directă a FT2DR / E la PC cu SCU-39. Kitul de interfață convențional HRI-200 nu este necesar pentru funcția Portable Digital Node și nici o adresă IP fixă globală nu este necesară. Deoarece utilizatorii nu au nevoie să deschidă un port Ethernet, comunicarea WiRES-X din orice locație este posibilă - cum ar fi camerele hotelului, aeroporturile, vehiculul Wi-Fi sau chiar punctele de acces Wi-Fi.

Cu ajutorul noii funcții Portable Digital Node, utilizatorii pot accesa direct rețeaua WiRES-X direct prin utilizarea interfeței FT2DR / E conectată prin USB cu radiourile PTT și microfon. Nevoia de a avea un radio suplimentar pentru a vorbi cu un radio nod nu mai este necesară pentru a vă bucura de rețeaua WiRES-X. FT2DR / E conectat prin USB poate de asemenea să funcționeze ca Punct de Acces pentru comunicații RF. Sunt disponibile patru tipuri diferite de moduri de funcționare. Pentru mai multe informații, consultați manualul de operare care este afișat pe site-ul nostru oficial (www.yaesu.com).

Funcțiile noi de la WiRES-X PC (V1.50) includ următoarele două actualizări:

- Sub-cod Funcție: Când selectați DG-ID '00' în software-ul WiRES-X (sub setările transmițătorului), puteți selecta un subcod de la "00" la "26". Când ID-ul și sub-codul DG sunt setate la "00", nodul transmite semnale digitale C4FM ale tuturor numerelor DG-ID. Când un subcod este setat cu o valoare de "01" - "26", nodul transmite semnale digitale C4FM cu subcodul care se potrivește. Acest lucru va permite ca mai multe noduri deschise (DG-ID '00') să funcționeze în același interval de comunicare; această funcție este utilă pentru a evita interferența dintre noduri.

- Numai cameră digitală: o cameră digitală poate fi setată, dacă se dorește, cu software-ul PC WiRES-X V1.50 (Notă: HRI-200 este necesar pentru a crea o cameră.)

Cu funcția Portable Digital Node, flexibilitatea și mobilitatea rețelei WiRES-X vor fi disponibile tot timpul. Actualizările firmware-ului vor fi lansate în curând, ceea ce va face posibil ca transceiverele FTM-400XDR și FTM-100DR să funcționeze ca nod portabil digital. Noi credem că această nouă funcționalitate WiRES-X va contribui la creșterea rețelei YAESU C4FM (System Fusion) și vă va extinde oportunitățile de afaceri cu transmițătoarele YAESU C4FM.

Vă mulțumim pentru atenția acordată în acest sens.

Etichete legate de conținut: hír Yaesu
Informație
ANICO Blog
RTLSDR vazut prin ochii unui observator SWL din ultimii 8-10 ani

Popularitatea radioului SDR a fost adusă prin introducerea versiunilor de cip RTL ale receptoarelor TV TV USB DVB-T din Ungaria în perioada 2012-2013. La acel moment, aceste dispozitive nu au putut fi obținute acasă, iar cumpărătorii SDR au fost nevoiți să le comande din China. De atunci, situația din Ungaria s-a schimbat foarte mult.

Prezentarea noului transceiver digital de 5W cu dublă bandă - Yaesu FT3DE!

Noul Yaesu FT3DE oferă o putere fiabilă de 5W de putere RF, în design compact și greutate redusă, de la factorul - W62mm x H100mm x D32.5mm / 282g. Setările de economisire a puterii bateriei sunt disponibile pentru fiecare bandă de frecvență cu un nivel de putere de ieșire TX (5W / 2.5W / 1W / 0.3W) selectabil individual. Chiar și într-un corp compact, utilizatorul poate beneficia de o calitate sonoră și clară a vocii C4FM de la 700mW de putere audio. Funcționarea reală cu două benzi (V + V, U + U, V + U, U + V) este disponibilă cu două receptoare independente, iar FT3DR / E suporta simultan monitorizarea digitală C4FM atât pentru benzile A și B (C4FM / ).

SDRplay are plăcerea de a anunța astăzi lansarea versiunii SDRuno v1.3.

SDRplay are plăcerea de a anunța astăzi lansarea versiunii SDRuno v1.3. Acesta este un upgrade major la SDRuno, care adaugă o serie de caracteristici noi importante și este destinat tuturor modelelor RSP (RSP1, RSP1A, RSP2, RSP2pro și RSPduo)

Funcția PDN (Portable Digital Node) pentru FTM-400 și FTM-100

Suntem incantati sa va informam ca functia PDN (Portable Digital Node) pentru seriile FTM-400 si FTM-100 este acum disponibila. Acest firmware este acum disponibil pe site-ul oficial Yaesu: http://www.yaesu.com

Raspberry Pi 3 + SDR receivere Este clar că o modalitate excelentă de a atrage noii veniți la hobby-ul radio este prin Raspberry Pi plus un RSP. SDRplay a pus la dispoziție o imagine a cardului SD descărcabilă, care este ideală pentru acest lucru.
Facebook