Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

Produse Meniu
Limba
Hungarian hu
English en
Romanian ro

Yaesu FTDX-1200 Transceiver

Click pentru mărire
Preţ:
968,99 EUR (814,28 EUR + TVA)
Model: XAH058H514-0E
Rating mediu: 5 din 5 stele!
Producător:
Opţiuni disponibile:
Owner's manual:
INDISPONIBIL!
Dată lichidare stoc:
2019-05-20

Descriere

Continuând excelenta mostenire de la Yaesu "FT DX", stabilita cu decenii în urmă, FT DX 1200 este proiectat pentru operatorul obișnuit și pentru situații de operare competitive, indiferent dacă lucrați în principal în concursuri sau urmariti  DX-uri . Tehnologia de design de înaltă frecvență pe care a moștenit-o asigură performanțele cele mai bune din clasa sa. 

FT DX 1200 oferă până la 100 de wați pe SSB, CW, FM și AM (purtătoare de 25 de cai) și o configurație de circuit de recepție extrem de echilibrată pentru performanțe de vârf în benzile de astăzi aglomerate. Similar cu seria high-end "YAESU FT DX", utilizează un DSP  de mare viteză de 32 biți pentru o performanță renumită.

Ecranul TFT, de înaltă rezoluție, de 4,3 inci, cu o mare cantitate de informații, oferă o operabilitate și o vizibilitate superioară pentru utilizatorul FT DX 1200. Un domeniu de spectru situat chiar sub ecranul LCD oferă operatorului toate informațiile necesare pentru a le plasa în locul potrivit pe bandă cu setarea corectă a receptorului pentru a avea o experiență satisfăcătoare cu un chat QSO ocazional sau în timp ce sapă o dorință rară dorită contact slab semnal.

Accesorii opționale sunt oferite pentru a oferi caracteristici suplimentare de dorit, care fac din FT DX 1200 o platformă flexibilă de înaltă performanță pentru toți radioamatorii - indiferent de modul în care au ales să opereze.

Caracteristici:

160 through 6 Meters - SSB/CW/FM/AM/Digital
Cu dimensiuni eficiente de 14,4 "x 4,5" x 12,3 "(W x H x D) și cântărind la numai 9,32 kg , FT DX 1200 este un transmițător solid ambalat gata să ofere performanțe foarte ridicate pe toate benzile de radio Amatori de la 160 la 6 metri.


• Recepție generală cu acoperire de la 30 kHz la 56 MHz 

• FM & AM - Wide and Narrow modes included

100 Watts of Solid Performance
Amplificatorul final RF produce un semnal de emisie curat de 100 wați (unele moduri mai puțin). Un radiator mare este combinat cu șasiul din aluminiu turnat sub presiune pentru o disipare eficientă a căldurii. Un ventilator de răcire situat lângă amplificatorul final și filtrul TX Low Pass ventilă căldura din interiorul dulapului transmițător. Acest ventilator axial mare este izolat mecanic de șasiu pentru a reduce vibrațiile și zgomotul. Viteza ventilatorului este controlată continuu de temperatura amplificatorului PA; începând de la 40 grade C.

Antenna Tuner Included
Tuner pentru antene automate de mare viteză inclus. Tunerul antenei utilizează comutarea LC. Are o memorie de 100 de canale de mare capacitate; datele de tuning sunt memorate automat pentru a reduce timpul de acordare la schimbarea frecvenței.

Smooth Main Tuning Knob Feel
Butonul principal de reglare, realizat din piese din aluminiu maronificat, are sentimentul solid al unui flyweheel larg, fiind în același timp flexibil și silențios în funcționare. Fiecare utilizator poate seta sentimentul de cuplu preferat al rotației Dial Main.

USB Capable
FT DX 1200 poate fi conectat la un PC cu un cablu USB prin utilizarea unei unități opționale de interfață SCU-17. Această unitate va suporta CAT, intrare / ieșire audio audio USB, control TX (PTT, cheie, schimbare) și actualizări firmware.

Remote Control From A Distant Location
Controlul extern (CAT) este posibil folosind portul serial sau opțional unitatea de interfață USB SCU-17. Această caracteristică înseamnă că FT DX 1200 poate fi controlat de la distanță dintr-o locație îndepărtată!

Big TFT Full-Color Display For Superior Operability and Visibility
FT DX 1200 prezintă un unghi larg de vizualizare, ecran LCD cu contrast înalt de 4.3 inchi TFT impresionant, care oferă o vizualizare convenabilă a funcțiilor de lucru ale radioului. Funcționalitatea superioară este realizată cu acest afișaj convenabil. Permite o vizibilitate excelentă din puncte de vedere diferite. Chiar și cu multe funcții și funcții FT DX 1200, afișajul TFT face ca funcționarea radioului să fie simplă și confortabilă.


• A Block Diagram Displays RX Signal Path 
• Choose Analog Type or Bar Graph Meter 
• Separate VFO-A, VFO-B Transmit and Receive Frequency Display 
• Bandwidth of the spectrum scope: 20kHz, 50kHz, 100kHz, 200kHz, 500kHz, or 1MHz 
• TX and RX markers appear during “spit” operation 
• Level Indicator 
Numele funcțiilor și nivelele de setare ale următoarelor funcții sunt afișate pe afișajul principal TFT atunci când un buton funcțional este rotit: clarificator, amplificare microfon, procesor de vorbire, SHIFT, WIDTH, SPEED KEYER și CONTOUR
• Cursor Keys 
Șase taste care sunt utilizate frecvent în condiții normale de funcționare sunt situate în partea stângă a afișajului TFT. Alte funcții pot fi operate prin apăsarea tastei "SCOPE" care modifică ecranul "Spectrum Scope" în "Ecran de afișare a funcțiilor". Chiar dacă radioul este oprit, ultima funcție care funcționează este memorată și evidențiată.
• Spectrum Scope 

Yaesu FT DX 1200 dispune de un spectru de frecvență automată standard, de mare viteză, în linie cu operațiile de apelare. Funcția de cuprindere a spectrului care permite vizualizarea instantanee a semnalelor, a forței lor și a distribuției în cadrul benzii este furnizată ca standard. Funcția de cuplare a spectrului de frecvențe are două moduri disponibile: modul normal, unde banda este curățată o dată când este apăsat butonul SELECT și modul AUTO în care banda este mutată automat la intervale prestabilite. În timpul comutarii nu se generează niciun sunet de recepție, dar, deoarece trecerile se fac la o viteză extrem de ridicată, aceasta este o scurtă instantaneu de aproximativ 300 msec. Dacă operatorul acționează rapid selectorul principal pentru a face o schimbare de frecvență mare în modul AUTO, se efectuează o mișcare automată și afișajul este reînnoit. Aceasta permite reglarea frecvenței în timp ce verificați spectrul în timp real. Momentul în care acordul este oprit, frecvența de recepție este reluată; deoarece nu se efectuează niciun fel de cautari în timpul schimbărilor de frecvență lentă pentru a se regla la o altă stație, nu există nicio întrerupere a recepției audio. Prin urmare, operația se simte naturală și este lipsită de stres.

Additonal scope features include: 
1. Six different options: 20 kHz, 50 kHz, 100 kHz, 200 kHz, 500 kHz and 1 MHz. 
2. TX and RX markers are displayed in the spectrum scope, enabling the user to confirm the relationship between the receive and transmit frequencies at a glance. This is particularly useful in the case of split operation. 
3. Full TFT screen signal spectrum can be viewed in detail by simply pressing the SCOPE key. 
• Optional FFT-1 Unit provides the following additional features: 
1. AF-FFT (Audio Frequency Fast Fourier Transform) scope. 
This AF-FFT function was first demonstrated in the FT DX 9000 series. With this Scope, the audio characteristics of the received signals; the effect of adjusting the RX IF filter performance; and utilizing the QRM rejection features, may be visually observed. It is also possible to observe the TX audio characteristics of your own signal while using the Monitor function. This is very effective for tuning the parametric equalizer for voice characteristics and the microphone audio. 
2. RTTY/PSK31 Encode Decode 
3. CW Decode 
4. CW Auto Zero-in

Superior Triple Conversion Receiver
Structura circuitului de recepție triplă de înaltă performanță Yaesu FT DX 1200 permite eliminarea semnalelor nedorite prin filtre în fiecare etapă, precum și distribuția optimizată a câștigului.

Top Performing Receiver RF Front End
Partea frontala a receptorului este expusa la semnale puternice direct de la antena. Inginerii Yaesu au selectat cu atenție și au testat elemente active cum ar fi amplificatorul RF, dar și componentele și bobinele circuitului pasiv, astfel încât să nu se creeze semnale false sau nedorite. Prin apăsarea tastei ATT de pe panoul frontal, operatorul alege din patru etape ale atenuării pentru a atenua semnalele puternice de interferență. Efectul semnalelor puternice de interferență a benzii de pe amplificatorul RF este redus și mai mult prin atenuarea semnificativă prin intermediul celor 8 filtre de bandă trece în Yaesu FT DX 1200.

Effective QRM and QRN Rejection
Efectul de respingere QRM este realizat din Yaesu FT DX 1200 IF DSP. Punctul zecimal plutitor DSP, TMS320C6727B (maximum 2800 MIPS / 2100 MFLOPS) realizat de Texas Instruments, este utilizat pentru secțiunea IF a aparatului FT DX 3000. Semnalul este procesat cu frecvența de ceas de 300 MHz de mare viteză.

• Funcțiile dovedite IF WIDTH și IF SHIFT oferă o performanță excelentă de respingere a QRM
IF SHIFT 
Cu lățimea de bandă normală, zona benzii de trecere poate fi mutată relativ, astfel încât semnalele dăunătoare să fie respinse din banda de trecere
IF WIDTH 
Prin reglarea lățimii benzii, semnalele de interferență pot fi îndepărtate de pe ambele părți ale benzii de trecere, fără a schimba poziția benzii de trecere. Funcția de lățime IF poate face banda de trecere mai îngustă cu ajutorul unei singure atingeri. Această funcție este eficientă atunci când semnalele nedorite sunt situate chiar deasupra și sub semnalul țintă.
• CONTOUR 
Funcția CONTOUR adaptează în mod ideal semnalul audio recepționat fără a schimba lățimea de bandă. Funcția CONTOUR variază de la conturul filtrului IF DSP la caracteristicile benzii, iar construcția semnalului în bandă poate fi modificată parțial. Diferit de IF SHIFT sau IF WIDTH, banda specială CONTOUR poate să reducă sau să atingă semnalul dorit, parțial și continuu pe banda de trecere. Această caracteristică este eficientă mai ales atunci când semnalul nedorit este aproape de frecvența centrală.
• Digital Noise Reduction (DNR) by DSP 
Circuitul de reducere a zgomotului digital instalat oferă 15 parametri separați. Constantele de reducere a zgomotului pot fi setate la punctul de lucru optim prin modificarea celor 15 parametri pas în funcție de zgomotul efectiv din banda HF. Componentele semnalului dorite sunt maximizate, iar componentele zgomotului aleator sunt efectiv anulate.
• IF NOTCH 
Acest circuit Q înalt are caracteristici de atenuare abrupte de 70dB sau mai mult. Se obține îndepărtarea eficientă a unui semnal puternic de batere. Caracteristicile de amortizare pot fi comutate la lățimea benzii largi sau înguste și nivelul de atenuare poate fi ajustat în meniul modului de reglare. Semnalele de interferență pot fi atenuate, reducând în același timp impactul asupra semnalului recepționat.
• CW APF (Audio Peak Filter) În modul CW, funcția APF (Filtru de vârf audio) are un vârf audio la frecvența semnalului; acest lucru îmbunătățește S / N și crește lizibilitatea semnalului CW. Frecvența de vârf APF poate fi aliniată fin.

Selectable Roofing Filers
Filtrele de acoperire cu filtre de 3 kHz, 6 kHz și 15 kHz sunt montate înaintea IF-ului de 40.455 MHz. Aceste filtre reduc povara ulterioară a mixerului receptorului și îmbunătățesc caracteristicile semnalului multiplu adiacent.

Very Low Noise Floor - Terrific Signal to Noise Ratio
Raportul S / N (raport semnal-zgomot) al semnalului local care este injectat în mixerul 1 IF este unul dintre cei mai importanți factori pentru îmbunătățirea proprietăților receptorului în mediul ultra-semnal multiplu.

În Yaesu FT DX 1200, combinația de stabilitate ridicată și o precizie ridicată de 40 MHz TCXO (± 0.5ppm, -10 ° C ~ +60 ° C) și DDS-ul său creează frecvența fundamentală a acestui radio și este blocat PLL-IC și VCO direct. Această construcție și metodă de circuite creează semnal local de cea mai bună calitate, cu performanță S / N superioară.

Three IPO Settings - Best Signal Reception During Changing Band Conditions
Setările IPO în trei pași permit operatorului să selecteze cel mai potrivit câștig pentru o recepție optimă a semnalului. Această varietate de selecții oferă performanțe superioare ale receptorului și comunicarea optimă cu schimbarea condițiilor de bandă.

IPO (Intercept Point Optimization) este selectată de un comutator de comandă situat pe panoul frontal. Selecția IPO determină amplificarea amplificatorului RF. Setarea câștigului este foarte eficientă în optimizarea performanței receptorului, în funcție de antena și de condițiile de propagare a comunicării. IPO-ul, ATT-ul și o etapă a amplificatorului RF sunt utilizate pentru a optimiza nivelurile de semnal care sunt trimise la mixer.

High Quality Audio With Punch
Circuitul de modulare al modelului Yaesu FT DX 1200 utilizează modularea operațională de variație digitală, care creează un sunet de transmisie ideal de înaltă calitate.

• Microphone Amplifier that includes Parametric Equalizer 
Circuitul de modulare al modelului FT DX 1200 utilizează tipul de modulație operațională de variație digitală, care creează un sunet de transmisie ideal de înaltă calitate. Acest radio are un egalizator parametric care face posibilă reglarea versatilă a calității audio TX prin alinierea spectrului audio al benzii TX. Egalizatorul parametric poate modifica separat partea mică, medie și înaltă a sunetului. Acest egalizator parametric în trei etape poate genera sunet audio TX de înaltă calitate, deoarece poate fi reglat în detaliu ... fără a sacrifica calitatea audio.
• IF DSP Speech Processor – DX’er and Contester Proven 
Procesorul de vorbire SSB folosește procesarea digitală a semnalelor IF pentru a spori inteligibilitatea semnalului transmis în timpul condițiilor slabe de semnal aglomerat. DSP mărește puterea medie a componentelor importante ale spectrului de vorbire și reduce puterea TX a componentelor mai puțin semnificative. Reglați nivelul de compresie din modul Meniu pentru a adapta semnalul SSB transmis pentru a vă potrivi cel mai bine caracteristicile vocale, situația, condițiile de propagare și cerințele de înmagazinare.

Two Antenna Inputs
Doi conectori pentru antenă sunt disponibili pe panoul din spate Yaesu FT DX 1200.

• Having multiple antenna selections is an especially effective feature for DX and Contest operating. 
• Antenna connection selections memorized and recalled when changing bands. 
• It is possible to use Ant 1 for transmit and Ant 2 for receive.

For the CW Enthusiast
CW Zero-in Display 

Frecvența pitch a tonului lateral TX CW poate fi reglată în MENU. Domeniul de setare este de la 300 Hz la 1050 Hz. Acest pitch de ton este utilizat ca referință în transmisie. Aceasta înseamnă că punctul, la care pasul TX este egal cu pasul RX, devine punctul zero.
În plus, Yaesu FT DX 1200 are o caracteristică de afișare tuning CW. Prin utilizarea acestei funcții, deoarece intensitatea sunetului care se aude atunci când se recepționează semnalul CW se apropie de pasul programat, marcajul luminat se apropie de centrul afișajului. Atunci când indicatorul luminos de centru se rotește RED, semnalul se află în punctul zero.

CW APF (Audio Peak Filter) 
În modul CW, funcția APF (Audio Peak Filter) inclusă are un vârf audio la frecvența semnalului; acest lucru îmbunătățește S / N și crește lizibilitatea semnalului CW. Frecvența de vârf APF poate fi aliniată fin. Zonele APF pot fi selectate din trei etape în funcție de preferință, în timp ce frecvențele de vârf pot fi reglate cu comutatorul APF situat pe panoul frontal.
Other CW Features 
• Dial step setting (for the CW mode only) 
• CW SPOT Feature 
• CW Full Break-in 
• CW “VOX” Delay is adjustable 
• CW Mode reversal (USB or LSB) 
• CW Keying available during SSB operation 
• Separate KEY Jacks on the front and rear panels 
• Electronic Keyer Included 
• Four-channel Message Memory (50 characters each); five memories available with FH-2 Keypad (optional) 
• Automatic “Beacon” keyer mode

Optional Fully-Automatic µ-Tuning Kit
Setul u-Tuning dezvoltat pentru Yaesu FT DX 9000 este opțional disponibil pentru utilizarea cu Yaesu FT DX 1200. Niciun alt producător de transmițătoare radio Amateur nu oferă un dispozitiv comparabil care ar putea îmbunătăți performanțele Yaesu DXing în anumite situații de operare dificile. 

Un diametru mare, cu un miez reglabil de ferită magnetică (Ni-Zn ferită), este combinat, cu o rezoluție înaltă și un motor de pas cu pas înalt pentru a găsi automat punctul de rezonanță. Prin introducerea acestor unități de tuning înaintea capătului RF frontal al receptorului, punctele IP3 sunt îmbunătățite cu aproximativ 4 dB. Sunt disponibile trei unități de reglare individuale care acoperă frecvențe de la 1,8 MHz până la 14 MHz. Mulți utilizatori Yaesu FT 950, Yaesu FT DX 3000, Yaesu FT DX 5000 și Yaesu FT DX 5000 și Yaesu FT DX 9000 Yaesu le-au folosit și le-au găsit deosebit de eficienți pentru utilizarea în benzile inferioare.

Continut cutie:

  • Hand Microphone (MH-31B8) 
  • DC Power Cord 
  • Spare Fuse (25A) 
  • RCA Plug 
  • Operating Manual 
  • Warranty Card 

Statiile  radioamatori pot transmite numai în benzile de radioamatori cu setarile din fabrica. Extensia frecvenței este contra cost. Vedeți produsele asociate!

Cashback rebate program: 100 EUR cashback after purchasing the radio. Cashback form: 2018-02 (WRTC2018_Extension)_EN.pdf

Recenzii

| 5 din 5 stele!
11.03.2019

Nagyon jó rádió, és nagyon jó kiszolgálás!
| 5 din 5 stele!
22.02.2019

Előjegyezhető volt, az ígértnél hamarabb megjött, kérésemre még aznap a budapesti átvevőhelyre hozták, és aznap meg is kaptam. Az előzetes érdeklődés és a kiszolgálás is nagyon kultúrált és segítőkész volt. A rádióval nagyon meg vagyok elégedve, tökéletesen működik, a leírásnak megfelelően.
| 5 din 5 stele!
29.11.2018

Buna ziua. Am achizitionat acest transceiver impreuna cu o sursa de 30A de la Anico.ro . Sunt foarte multumit de acest echipament. Este o statie robusta cu multe facilitati in aceasta gama de pret. Pentru Anico.ro si domnul Radu Barac numai cuvinte de lauda si multumire. Operativitate si profesionalism cu care ne-a obisnuit deja ! Recomand cu placere FT 1200 si Anico.ro.
| 5 din 5 stele!
27.11.2018

Excellent transciever, good value for the amount of euro's. I already recomended it to many radioamateur friends. Koki 9A2JG
| 5 din 5 stele!
24.11.2018

A készülékkel megvagyok elégedve. Nagyon sok mindent tud. Az Anico csapatnak köszönöm a gyors kiszolgálást és a rádió átvételénél a segítő készséget.
| 5 din 5 stele!
08.11.2018

A készülékkel nagyon meg vagyok elégedve. Kiválóan működik. A rendelés nagyon egyszerű volt és az igért időre rendben megkaptam. A munkatársuk nagyon segítőkész volt.
| 5 din 5 stele!
19.11.2017

Nagyon meg vagyok elégedve a rádióval!Vásároltam hozzá 30 Amperes tápegységet is,kiválóan működnek,a rendelés egyszerü volt,és gyorsan megkaptam a berendezéseket.
Scrieţi o recenzie


Notă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil

Optional products

34,97 EUR
Disponibil la comanda
91,32 EUR
Disponibil la comanda
283,62 EUR
Disponibil la comanda

Produse care v-ar putea interesa