Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

Produse Meniu

Yaesu FTM-3207DE EU (CE) UHF C4FM / FM TRANSCEIVER MOBIL

Click pentru mărire
Preţ:
215,91 EUR
183,52 EUR (154,22 EUR + TVA)
Reducere: 15%
Perioada de valabilitate a reduceri:
27.08.2018 - 31.12.2020
Model: FTM-3207DE
Stoc: In stoc
Rating mediu: 5 din 5 stele! (3)
Producător: Yaesu
Produse diversificate:
Limba manual: Engleză sau Germana in pachet. Manualul PDF. In alta limba se trimite la cererea clientului prin e-mail :
Cant:buc.

Descriere

Noul Yaesu FTM-3207DE este un transmițător mobil C4FM / FM UHF 420-470 Mhz robust, dar compact, care asigură o putere mare de ieșire de până la 65 de wați pentru a asigura comunicații stabile pe distanțe lungi. Una dintre trăsăturile deosebite ale acestui nou transmițător mobil de excepție este difuzorul frontal al panoului, care oferă 3 wați de sunet puternic și clar; concepute pentru comunicații fără stres și plăcute - chiar și în medii zgomotoase.

În timp ce Yaesu FTM-3207DE este un transceiver solid și durabil, în conformitate cu duritatea mecanică legendară a lui Yaesu, acesta încorporează și o nouă tehnologie, cum ar fi AMS (Automatic Mode Select), una dintre cele mai avansate caracteristici ale System Fusion. Modul AMS recunoaște instantaneu dacă o transmisie este digitală sau analogică și comută corespunzător modul de operare pentru a permite coexistența perfectă a utilizatorilor digitali și analogici. Transceiverul versatil Yaesu FTM-3207DE folosește de asemenea funcția populară Digital Group Monitor (GM); o functie extraordinara care permite utilizatorilor să vadă dintr-o privire dacă membrii înregistrați ai unui grup se află în raza de comunicare.

Yaesu FTM-3207DE caracteristici: 

Transceiver puternic și robust de 65 W: Bucurați-vă de o ieșire RF Power Output pe banda de 2 m de 65 W, pentru a asigura comunicarea la distanță chiar și în cele mai dificile situații. Tip: F1D, F2D, F3E: Modularea reacției variabile, F7W: 4FSK (C4FM)

FTM-3207DE are 3 wați pe difuzorul frontal : în orice mediu se aude un sunet clar. Ieșire de 8 W utilizând difuzor extern opțional (MLS-200-M10)

Digital și analogic FM: Nu există niciun motiv pentru a limita comunicarea cu prietenii care nu au ales încă să treacă la Digital. FTM-3200DE funcționează perfect atât cu transceivere analogice FM, cât și cu C4FM Digital și se integrează perfect în ambele medii de operare.

Indicator BUSY / TX multi-color: Doi indicatori de stare LED-uri BUSY / TX multicolore și vibrante indică în mod clar starea curentă de funcționare a transmițătorului, transformându-se verde atunci când primește o transmisie FM analogică și albastră atunci când primește semnal digita

• Partea superioară se aprinde verde când este în starea BUSY / RX. 
• Partea superioară se aprinde roșu în timpul transmisiei. 
• Partea inferioară se aprinde albastru în timp ce recepționează sau transmite semnale vocale digitale. 
• Partea de jos a luminii este albă în timp ce recepționează sau transmite date digitale. 
• Semnul inferior clipește albastru atunci când primește semnalul care conține o altă frecvență TONE sau alt cod DCS decât cel configurat.

Funcția de monitorizare digitală a grupului: Funcția digitală GM verifică automat dacă membrii înregistrați într-un grup se află în intervalul de comunicare și afișează informații precum distanța și orientarea fiecărui semn de apel pe ecran. Această funcție utilă nu numai că vă permite să vedeți care dintre prietenii se află în raza de comunicare, ci vă permite să vedeți dintr-o privire în care sunt localizați toți membrii grupului. În plus, această funcție poate fi utilizată pentru a trimite mesaje și date de imagine între membrii grupului. Monitorul Digital Group se aplică comunicațiilor directe între membri; nu este aplicabil printr-un repetor. Aceasta este o caracteristică valoroasă pentru activitățile grupului de servicii publice, operațiunile de căutare și salvare și orice alte utilizări limitate numai de imaginația dvs.!

Yaesu FTM-3207DE caracteristici:

- 220 Alpha-Numeric Memory Channels 
- CTCSS and DCS Encode/Decode 
- Extended Receive 136-174 MHz. 
- High Stability TCXO ±2.5 ppm 
- AMS (Automatic Mode Select) 
- DSQ (Digital Squelch Code) Signaling 
- Severe Weather Alert

Yaesu FTM-3207DE continut cutie:

  • FTM-3207 DE radio
  • DTMF Microphone MH-48A6JA 
  • USB Cable 
  • Mounting Bracket 
  • DC Power Cord w/Fuse 
  • Operating Manual 
  • Safety Guide 
  • Warranty Card

3 ani garantie!

Statiile  radioamatori pot transmite numai în benzile de radioamatori cu setarile din fabrica. Extensia frecvenței este contra cost. Vedeți produsele asociate

Frequency Range Transmit:420-470 Mhz
Circuit Type Double Conversion Superheterodyne
IF 1st 47.25 MHz, 2nd 450 kHz
Sensitivity (12dB SINAD) 0.20uV (HAM Wide), 0.22uV (HAM Narrow)
Sensitivity (Digital) 0.22uV (BER 1%)
Selectivity (-6/-60dB) 12 kHz/28 kHZ
Maximum AF Output 3W @ 13.8V, 10% THD
Output Power 65/30/5 W
Maximum Deviation +5 kHz (Wide), +2.5 kHz (Narrow)
Spurious Radiation Better than -60 dB
Microphone Impedance 2k Ohms
Antenna Impedance 50 Ohms
Operating Temperature Range -4 Degree's (F) to +140 Degree's (F)
Modes of Emission F2D/F3E/F7W
Channel Step 5/6.25/10/12.5/15/20/25/50/100 kHz
Size 6.1" x 1.7" x 6.1" (154 x 43 x 155 mm)
Weight 2.86lb (1.3kg)

Recenzii

5.00
3 de review-uri
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
| 5 din 5 stele!
Achiziționat veritabil
28.01.2020
Gyorsan, és kitűnően, korrekten azt kaptam amit vártam! Másoknak is csak ajánlani tudom!
| 5 din 5 stele!
21.06.2019
Kiváló készülék ajánlom mindenkinek!
| 5 din 5 stele!
28.01.2019
Remek kis kompakt készülék a célnak tökéletesen megfelel ,mind analóg mind digitális üzemmódban.

Produse care v-ar putea interesa

Informație
ANICO Blog
Despre functionalitatea transceiverelor pe baza internetului

Tehnologia PoC (Push-to-talk over Cellular) este prezentă de ani de zile pe piața transceiverelor, dar datorită introducerii rețelei 4G și a terminalelor „inteligente” cu butoane PTT, acestea au devenit cu adevărat populare în ultimii ani.

Opinia bloggerului nostru despre Wouxun KG-UVN1

Radioul a apărut în oferta de la Wouxun la începutul lui 2019. Cu toate acestea, a ajuns aici în Ungaria abia în martie 2020.
Pe baza mulților mei ani de experiență, nici măcar nu mă deranjează că nu a apărut un dispozitiv nou in mână. De ce ? Când testați radiouri în zadar în mod comercial, este sigur că va fi ceva de perfecționat pe firmware. Pe de altă parte, un așa-numit radio „matur” de 1 an este sigur că este bine utilizat și nu trebuie să căutați imediat o actualizare a firmware-ului sau să setați un meniu enervant și plin de bug-uri.
Cred că a meritat acest an de așteptare până când a ajuns și radioul aici

Webinarii SDRplay și recenzii video

We are informing you about some news from SDR World: about SDRplay's series of webinars, and about lots of video reviews.

What's new in the SDR world V-am arătat deja unul dintre ultimele noastre produse favorite: noul SDRPlay RSPdx. Acum puteți auzi și citi părerea altora despre asta - de data aceasta în engleză.
Un mini computer, este suficient pentru a „vorbi” despre un receptor SDR!

 

Fiind destul de ieftine și puternice, aceste microcomputere s-au dovedit a fi un instrument popular de bricolaj pentru radioamatori.
De asemenea, SDRplay a creat un mic fișier de imagine pe care tocmai l-am copiat pe un card micro SD, iar radioul de monitorizare ar putea porni.

Facebook