Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

Lansarea noilor versiuni FTM-400 si FT1D

12.02.2016 10:15:00
Lansarea noilor versiuni FTM-400 si FT1D
Suntem bucurosi sa va prezentam statiile radio System Fusion, FTM-400XD si FT1XD. Aceste modele noi vor inlocui versiunile curente.
 

Ambele modele de statii FTM-400XD si FT1XD, includ receptoare GPS imbunatatite (66ch) oferind o tehnologie GPS mai rapida si acuratete imbunatatita in gasirea satelitilor.
Aceste progrese vor reduce GPS Time-to-First-Fix ( TTF ) oferind viteza in navigatie si functiile de telemetrie: avantaje atractive in promovarea celor doua modele oferind satisfactie utilizatorilor care utilizeaza System Fusion.

Mai mult decat atat, functii noi  vor fi adaugate. Acumulatorul care va veni cu modelul FT1XD va fi upgradat la SBR-14Li 2200mAh Li-ion Battery, iar clema pentru agatat la curea va fi si aceasta imbunatatita - SHB-13, unul din cele mai populare accesorii optionale la aparatele portabile.

Modelul FTM-400XD va avea un capac mic si usor de deschis pe partea superioara, asemanator modelului FTM-1000, permitand astfel instalarea noilor firmware de catre utilizatori fara sa fie necesara dezasamblarea aparatului.

Etichete legate de conținut: Yaesu