Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

Produse Meniu

Yaesu SM-5000 STATION MONITOR

Click pentru mărire
Preţ:
355,58 EUR (298,81 EUR + TVA)
Model: AAG02X004
Stoc: Disponibil la comanda
Rating mediu: Fără rating
Producător: Yaesu
Cant:buc.

Descriere

The Yaesu SM-5000 station monitor adds sophistication and new capabilities to your FTDX-5000. It allows you to see a visual display of an amateur band segment tuned by the VFO-A receiver. The default bandwidth allows you to see both weak and strong signals clearly depicted on the screen. During transmission the transmitter's waveform will be displayed. Three different trace modes are selectable The LBWS - Limited Bandwidth Sweep function provides very high speed signal detection over a limited portion of the currently displayed spectrum.

 

The SM-5000 also has an enhanced stereo speaker system with superb audio quality.

The front panel controls allow you to adjust the contrast, select speaker input, or mute speakers. Special side mounting plates are provided to secure this device to the top of the FTDX-5000. The SM-5000 can be used with, or without the DMU-2000 (sold separately).

18.5 x 1.8 x 7.2 inches 5.5 lbs. (462x45x181mm 2.5kg). This device is included with FTDX-5000D and FTDX-5000MP versions only.

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Informație
ANICO Blog
Despre functionalitatea transceiverelor pe baza internetului

Tehnologia PoC (Push-to-talk over Cellular) este prezentă de ani de zile pe piața transceiverelor, dar datorită introducerii rețelei 4G și a terminalelor „inteligente” cu butoane PTT, acestea au devenit cu adevărat populare în ultimii ani.

Opinia bloggerului nostru despre Wouxun KG-UVN1

Radioul a apărut în oferta de la Wouxun la începutul lui 2019. Cu toate acestea, a ajuns aici în Ungaria abia în martie 2020.
Pe baza mulților mei ani de experiență, nici măcar nu mă deranjează că nu a apărut un dispozitiv nou in mână. De ce ? Când testați radiouri în zadar în mod comercial, este sigur că va fi ceva de perfecționat pe firmware. Pe de altă parte, un așa-numit radio „matur” de 1 an este sigur că este bine utilizat și nu trebuie să căutați imediat o actualizare a firmware-ului sau să setați un meniu enervant și plin de bug-uri.
Cred că a meritat acest an de așteptare până când a ajuns și radioul aici

Webinarii SDRplay și recenzii video

We are informing you about some news from SDR World: about SDRplay's series of webinars, and about lots of video reviews.

What's new in the SDR world V-am arătat deja unul dintre ultimele noastre produse favorite: noul SDRPlay RSPdx. Acum puteți auzi și citi părerea altora despre asta - de data aceasta în engleză.
Un mini computer, este suficient pentru a „vorbi” despre un receptor SDR!

 

Fiind destul de ieftine și puternice, aceste microcomputere s-au dovedit a fi un instrument popular de bricolaj pentru radioamatori.
De asemenea, SDRplay a creat un mic fișier de imagine pe care tocmai l-am copiat pe un card micro SD, iar radioul de monitorizare ar putea porni.

Facebook