Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

Produse Meniu
Limba
Hungarian hu
English en
Romanian ro

Yaesu SP-10 DIFUZOR EXTERN /FT-991,FT-991A

Click pentru mărire
Preţ:
115,19 EUR (96,80 EUR + TVA)
Model: SP-10
Stoc: In stoc
Rating mediu: 5 din 5 stele!
Producător:
Cant:buc.

Descriere

Yaesu  SP-10 DIFUZOR EXTERN pentru Yaesu FT-991 si FT-991A. Noul SP-10 este conceput special sa se potriveasca/imbine perfect pe lungimea statiilor Yaesu FT-991/FT-991A. Capabil sa reproduca un sunet clar de o calitate exceptionala in utilizarea cu statiile pentru care au fost concepute, comunicarea in benzile RH, URH si VHF devenind astfel o experienta audio la cele mai ridicate standarde. SP-10 poate fi incadrat in categoria accesorii, accesorii care vor creste nivelul audio de calitate atunci cand vor fi utilizate de catre radioamatori in comunicatiile de lunga distanta SSB, in operatiile usuale URH si VHF, precum si in modul digital C4FM, VoIP alaturi de sistemele WireS-X.

Recenzii

| 5 din 5 stele!
18.06.2018

Gyors szállítás és kiváló termék, nagyon szépen szól, ajánlom azoknak akik az igényes hangzást részesítik előnyben. Köszönöm!
Scrieţi o recenzie


Notă: HTML nu este evaluat!
Rating: Defavorabil Favorabil