Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

Produse Meniu

Yaesu SP-8 EXTERNAL SPEAKER

Click pentru mărire
Preţ:
122,68 EUR
110,42 EUR (92,79 EUR + TVA)
Reducere: 10%
Perioada de valabilitate a reduceri:
05.05.2020 - 31.12.2020
Model: A07660001
Stoc: In stoc
Rating mediu: 5 din 5 stele! (1)
Producător: Yaesu
Cant:buc.

Descriere

Yaesu SP-8 EXTERNAL SPEAKER FOR YAESU FT-897 RADIOS.

Specifications:

  • Manual Frequency tailoring specifically intended for amateur and general communications modes.
  • Wideband tailoring for: broadcast listening, music and FM reception.
  • Independently-adjustable low-cut and high-cut filters offer twelve possible audio response configurations selectable from the front panel, enabling the operator select optimum response under all conditions and modes.
  • Two separate inputs, selectable by a front panel switch.
  • Two output jacks (1/4-inch and 3.5mm) for headphones are provided on the front panel.
  • Adjustable front feet.
  • Package includes: SP-8 Speaker, Patch cable (T9101275A), and instruction page.

The Yaesu SP-8 is a base speaker with audio filtering. It features both a 1/4 inch headphone jack and a 3.5 mini jack on the front panel. Input A or B or may be selected by a push button switch on the front panel. The panel also has a 4 position MODE switch: Mute, Manual, SSB, CW. There is a 3 position Low Cut Filter knob and 4 position High Cut Filter knob.

The rear panel features Input Jack A and Input Jack B. There is also a Line Out Jack. All three of these jacks are RCA Phono type. The speaker comes with one audio cable (RCA to 3.5mm mini). The SP-8 also has adjustable front feet. This will allow you to angle the speaker up.

Recenzii

5.00
1 de review-uri
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
| 5 din 5 stele!
Achiziționat veritabil
26.05.2020
Elsősorban a zajszűrő áramkörök végett vásároltam és az óta sokkal elviselhetőbb a sus. Az egyik legnagyobb darab lett a rádiós szekcióban.
Informație
ANICO Blog
Opinia bloggerului nostru despre Wouxun KG-UVN1

Radioul a apărut în oferta de la Wouxun la începutul lui 2019. Cu toate acestea, a ajuns aici în Ungaria abia în martie 2020.
Pe baza mulților mei ani de experiență, nici măcar nu mă deranjează că nu a apărut un dispozitiv nou in mână. De ce ? Când testați radiouri în zadar în mod comercial, este sigur că va fi ceva de perfecționat pe firmware. Pe de altă parte, un așa-numit radio „matur” de 1 an este sigur că este bine utilizat și nu trebuie să căutați imediat o actualizare a firmware-ului sau să setați un meniu enervant și plin de bug-uri.
Cred că a meritat acest an de așteptare până când a ajuns și radioul aici

Webinarii SDRplay și recenzii video

We are informing you about some news from SDR World: about SDRplay's series of webinars, and about lots of video reviews.

What's new in the SDR world V-am arătat deja unul dintre ultimele noastre produse favorite: noul SDRPlay RSPdx. Acum puteți auzi și citi părerea altora despre asta - de data aceasta în engleză.
Un mini computer, este suficient pentru a „vorbi” despre un receptor SDR!

 

Fiind destul de ieftine și puternice, aceste microcomputere s-au dovedit a fi un instrument popular de bricolaj pentru radioamatori.
De asemenea, SDRplay a creat un mic fișier de imagine pe care tocmai l-am copiat pe un card micro SD, iar radioul de monitorizare ar putea porni.

RTLSDR vazut prin ochii unui observator SWL din ultimii 8-10 ani

Popularitatea radioului SDR a fost adusă prin introducerea versiunilor de cip RTL ale receptoarelor TV TV USB DVB-T din Ungaria în perioada 2012-2013. La acel moment, aceste dispozitive nu au putut fi obținute acasă, iar cumpărătorii SDR au fost nevoiți să le comande din China. De atunci, situația din Ungaria s-a schimbat foarte mult.

Facebook