Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe informatii: Declaratia de protectie a datelor.

Produse Meniu

ZTE eCHAT E350 PoC IP TRANSCEIVER

Click pentru mărire
Preţ:
261,26 EUR (219,55 EUR + TVA)
Model: E350
Stoc: In stoc
Rating mediu: Fără rating
Producător: ZTE
Cant:buc.
Imagini suplimentare

Descriere

eChat E350 este un PoC IP entry-level, sau așa cum se numește de obicei, un receptor de bandă largă de la Caltta, o filială a ZTE. Dimensiunile mici și prețul rentabil îl fac foarte popular printre categoriile similare de transceiver. E350 este IP54 rezistent la apă și praf, poate fi utilizat în medii industriale și de teren. Nu există butoane de distracție pentru panoul principal, are doar un ecran LCD subțire care ajută la navigarea prin meniurile ușor de utilizat. Bateria de 4000 mAh va rezista chiar și pentru zile mai lungi de lucru. Transceiver-urile eChat PoC IP se conectează la un server eChat central - operat de compania noastră - prin intermediul unei cartele SIM mobile sau a unei rețele Wifi, astfel, acoperirea națională și chiar internațională poate fi oferită fără radio profesionale și repetoare costisitoare.

Avantajele transceiverelor ZTE eChat E350 PoC IP:

 • Acoperire - Lucrați în orice circumstanțe, transceiver-urile PoC vă vor oferi o gamă de încredere în rețelele de telecomunicații.
 • Dispatcher systeem - Conectați-vă sistemul radio la programul de dispecer și ajungeți la mai mulți membri ai echipei, indiferent de zonă, printr-un singur software.
 • Aparate industriale - Protecție și rezistență IP ridicate, baterii de mare capacitate care funcționează în siguranță chiar și în cele mai grele condiții.

ZTE eChat E350 PoC IP caracteristici transceiver:

 • Suport eChat Trunking
 • IP54 praf și apă
 • Ușor de operat prin LCD și butone
 • Durată de viață lungă a bateriei cu capacitate mare, baterie de 4000mAh
 • Audio de înaltă calitate, mic și rafinat, ușor de transportat
 • Actualizare online prin WLAN​

ZTE eChat E350 PoC IP tcontinut:

 • 1 buc de transceiver ZTE eChat PoC
 • 1 buc 4000 mAh baterie
 • 1 buc adaptor UE
 • 1 buc USB adaptor​

Prețul produsului include costul licenței de un an. Pentru mai multe taxe și costuri legate de produsele și serviciile eChat, vă rugăm să verificați următorul document: eChat services fees.pdf

ZTE eChat E350 PoC IP parametrii transceiver:

Network Wifi, 2G/3G/4G, public LTE (TDD:B38/B39/B40/B41 FDD:B1/B3/B5/B7/B8/B20/B28) (Support LTE FDD:B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B20/B28, Support LTE TDD:B38/B39/B40/B41, Support WCDMA:B1/B8, Support GSM:B3/B8)
Size ( H×W×D ) 88 × 54.5 × 29.8mm (Without Antenna)
Weight About 200g (With Antenna and Battery)
Display 1 inch B&W LCD, 128 × 48
Keyboard PTT, Fn, Power, SOS, Knob
Battery 14.8Wh (4000mAh, 3.7V)
Interface Type - C USB (USB2.0 / Headphone)
OS Deeply Customized OS Based On Android 7.0
Chipset Quad A53 Processor
Memory (RAM+ROM) 512M + 4GB (optional 1G + 8G)
WLAN 802.11b/g/n, 2.4GHz
Location GPS / AGPS

Youtube video

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Informație
ANICO Blog
Opinia bloggerului nostru despre Wouxun KG-UVN1

Radioul a apărut în oferta de la Wouxun la începutul lui 2019. Cu toate acestea, a ajuns aici în Ungaria abia în martie 2020.
Pe baza mulților mei ani de experiență, nici măcar nu mă deranjează că nu a apărut un dispozitiv nou in mână. De ce ? Când testați radiouri în zadar în mod comercial, este sigur că va fi ceva de perfecționat pe firmware. Pe de altă parte, un așa-numit radio „matur” de 1 an este sigur că este bine utilizat și nu trebuie să căutați imediat o actualizare a firmware-ului sau să setați un meniu enervant și plin de bug-uri.
Cred că a meritat acest an de așteptare până când a ajuns și radioul aici

Webinarii SDRplay și recenzii video

We are informing you about some news from SDR World: about SDRplay's series of webinars, and about lots of video reviews.

What's new in the SDR world V-am arătat deja unul dintre ultimele noastre produse favorite: noul SDRPlay RSPdx. Acum puteți auzi și citi părerea altora despre asta - de data aceasta în engleză.
Un mini computer, este suficient pentru a „vorbi” despre un receptor SDR!

 

Fiind destul de ieftine și puternice, aceste microcomputere s-au dovedit a fi un instrument popular de bricolaj pentru radioamatori.
De asemenea, SDRplay a creat un mic fișier de imagine pe care tocmai l-am copiat pe un card micro SD, iar radioul de monitorizare ar putea porni.

RTLSDR vazut prin ochii unui observator SWL din ultimii 8-10 ani

Popularitatea radioului SDR a fost adusă prin introducerea versiunilor de cip RTL ale receptoarelor TV TV USB DVB-T din Ungaria în perioada 2012-2013. La acel moment, aceste dispozitive nu au putut fi obținute acasă, iar cumpărătorii SDR au fost nevoiți să le comande din China. De atunci, situația din Ungaria s-a schimbat foarte mult.

Facebook